Guidetti: Herkes her şeyini ortaya koydu

CEV Şampiyonlar Ligi kupasını 6. kez müzesine götürmeyi başaran VakıfBank'ta Başantrenör Guidetti, elde edilen başarı ile ilgili "Herkes her şeyini ortaya koydu" dedi.

Guidetti: Herkes her şeyini ortaya koydu
Guidetti: Herkes her şeyini ortaya koydu
GİRİŞ 22.05.2023 15:20 GÜNCELLEME 22.05.2023 15:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi kupasını 6. kez müzesine götürmeyi başaran VakıfBank, kupa zaferinin ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. VakıfBank Başantrenörü Guidetti, "Herkes her şeyini ortaya koydu" dedi.

VakıfBank Spor Sarayı'nda düzenlenen etkinlikte, sarı-siyahlı takımın bugüne kadar CEV Şampiyonlar Ligi'nde kazandığı 6 kupa da sergilendi.

VakıfBank Genel Müdürü ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, uzun ve yorucu bir sezonu geride bıraktıklarını vurguladı.

İnişli çıkışlı bir yolculuk yaşadıklarını ifade eden Üstünsalih, "Her şeyin sonunda takımımız bize çok güçlü duygular yaşatarak müzemize 2 yeni kupa daha getirdi. 2022'yi bitirirken, Antalya'da Kulüpler Dünya Şampiyonası'nı 2. sırada tamamladık. Dünya 2.'si olduğu halde daha fazlasını yapması beklenen tek takım VakıfBank'tı. Önemli olan sürdürülebilir zirve mücadelesi. Nisan ayında kıymetli rakibimiz Fenerbahçe Opet ile tarihi bir yarı final serisi oynadık. İlk maçı 3-0 kaybetmiş olsak da, dünyada yalnızca VakıfBank'ın yapabileceği tarihi bir geri dönüşe imza attık. Bu geri dönüş bizim için de voleybol camiası için de sürpriz olmadı." açıklamasını yaptı.

Giovanni Guidetti: "Bu takım harika oyuncular ve harika insanlardan oluşuyor"

Geride kalan sezonun kendileri adına kolay olmadığını belirterek sözlerine başlayan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, takımına teşekkür ederek şunları söyledi:

"Bu sezon hiç kolay değildi. Birbirimizi tanımamız biraz vakit aldı. Birçok farklı maçta kaybettik ama geri dönüp ayağa kalktık. Takımımız harika oyunculardan oluşuyor ama aynı zamanda harika insanlardan oluşuyor. Her gün antrenman yaptık ve sezonun performansını bu belirledi. Herkes her şeyini ortaya koydu, sınırlarını zorladı. Bu çaba olmasaydı böyle bir sonuç elde edemezdik. Kulübümüze de çok teşekkür etmek istiyorum. Benim hayatımı çok kolaylaştırıyorlar."

Genel Menajer Neslihan Demir Güler de Cumhuriyetin 100. yılında Avrupa Şampiyonu olmanın gurur verici olduğunu ve önümüzdeki sezon da tekrar kupalarla buluşmak istediklerinin altını çizdi.

Oyuncular ve teknik ekibin duygularını aktarmasının ardından fotoğraf çekimiyle etkinlik sona erdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Namyelüs 11 ay önce Şikayet Et
    Yarı finalde Fenerbahçe'yi eledikten sonra finalde Eczacıbaşı'nı rahat yenmeleri bekleniyordu,öylede oldu.Eczacıbaşı ise yıllardır süren yanlış kadrolanma ile hiç ümit vermiyor.Hele Ferhat Akbaş ile devam edeceklerse bir on yıl daha şampiyon olmaları zor.Vakıfbank'ın Türk kadın voleyboluna yaptıkları katkıları ve 6. Avrupa şampiyonluklarını kutlarım.'Biz Voleybol ülkesiyiz'.
    Cevapla