Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi’nde finalde

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Yarı Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit, 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşını, 25-22, 25-12 ve 25-21'lik setlerle 3-0 kazanarak finale yükseldi.

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi’nde finalde
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi’nde finalde
GİRİŞ 12.04.2023 20:45 GÜNCELLEME 12.04.2023 20:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eczacıbaşı Dynavit, Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında Igor Novara'yı 3-0 mağlup ederek finale adını yazdırdı.

 Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Igor Novara: 0

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Mathias Ewald (Almanya), Roy Bensimon (İsrail)

Eczacıbaşı Dynavit: Hande Baladın, Yasemin Güveli, Tijana Boskovic, Irina Voronkova, Sinead Jack-Kısal, Maja Ognjenovic, Simge Aköz (L), Yaprak Erkek, (Aybüke Özel, Beyza Arıcı, Laura Heyrman, Saliha Şahin, Elif Şahin, Samanta Fabris)

Başantrenör: Ferhat Akbaş

Igor Gorgonzola Novara: Caterina Bosetti, Anna Danesi, Ebrar Karakurt, Kenia Carcaces, Cristina Chirichella, Eleonora Fersino (L), Ilaria Battistoni, Gaia Giovanni, Carlotta Cambi, McKenzie Adams, Julia Ituma (Giulia Bresciani, Lucia Varela Gomez, Sara Bonifacio)

Başantrenör: Stefano Lavarini

Setler: 25-22, 25-12, 25-21

Süre: 100 dakika (26, 23, 51)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Smash 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol takımları bu hayallerden o kadar uzaklar ki anlatılamaz,uzayda kayboldular adeta (Space Odyssey misali).Ama kızlar hakettikleri övgüleri alamıyorlar her çabalarına rağmen,yahu CEV (Şampiyonlar ligi) Final'i için 3 Türk takımı kaldı,ben son derece gururluyum zira bir Türk takımı Şampiyonlar Lig'i şampiyonu olacaktır kesinlikle,FB'liyim ama hepsini omuzlarımda taşımak isterdim !!!
    Cevapla
  • Mex 1 yıl önce Şikayet Et
    Rüyada bile göremiyecegimiz şeyleri gösteren voleybol takımlarımiza teşekkürler.
    Cevapla
  • Casim Cankur 1 yıl önce Şikayet Et
    Eczacıbaşını tebrik ederim. Tur için en az hatayla, oyuna tam motivasyonla 3-0 lafinale kalarak, finalin Türk finali olmasını sağladılar. Tüm oyuncular harikaydı.
    Cevapla