CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı final programı belli oldu

Fenerbahçe, Eczacıbaşı Dynavit ve Vakıfbank'ın mücadele ettiği CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde yarı final programı açıklandı.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı final programı belli oldu
CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı final programı belli oldu
GİRİŞ 30.03.2023 12:23 GÜNCELLEME 30.03.2023 12:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avrupa voleybolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi’nde yarı final programı belli oldu. Yarı finalin ilk eşleşmesinde 2 Türk temsilcisi Fenerbahçe ile V.Bank final için karşı karşıya gelecek. Türk derbisindeki ilk mücadele, 6 Nisan Perşembe günü saat 19.30’da V.Bank Spor Sarayı’nda, ikinci müsabaka ise 13 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.



Yarı finalin diğer eşleşmesinde ise Eczacıbaşı Dynavit, milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un formasını giydiği İtalya’nın Igor Gorgonzola Novara takımıyla karşılaşacak. Eczacıbaşı Dynavit - Igor Gorgonzola Novara eşleşmesindeki ilk maç 5 Nisan Çarşamba günü TSİ 20.00’de İtalya’da, ikinci mücadele de 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

2023 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ndeki Süper Final, 20 Mayıs 2023 tarihinde İtalya'nın Torino kentinde gerçekleştirilecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • 12 Numara 11 ay önce Şikayet Et
    Şu kızların başardıklarının 100'de 3'ünü bile başaramayan futbol takımlarımıza duyrulur ,almadıkları şampiyonlar ligi kupası,avrupa kupası ve dünya kupaları kalmamıştır ve hemen hemen herkes bu başarılara fransız kalmış gibi güzel Türkiye'mde !! Gerçek şu ki ,sittin sene bu başarılara futbol takımları y e t i ş e m e y e c e k t i r...malesef ,gönlüm çok isterdi ama gerçekler başka !!!
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    sabırsızlıkla bekliyoruz,
    Cevapla