Metin Görgün hayatını kaybetti!

Türk voleyboluna sporcu, yazar, programcı ve yorumcu olarak değerli katkılar sağlayan eski milli voleybolcu Metin Görgün 61 yaşında hayatını kaybetti.

Metin Görgün hayatını kaybetti!
Metin Görgün hayatını kaybetti!
GİRİŞ 31.10.2022 19:35 GÜNCELLEME 31.10.2022 19:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Türk voleyboluna sporcu, yazar, programcı ve yorumcu olarak değerli katkılar sağlayan eski milli voleybolcu Metin Görgün’ün vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.



Metin Görgün Kimdir?

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Bölümü’nü bitirdi. 1979 yılında Galatasaray’a transfer olan Metin Görgün, 16 yıl profesyonel olarak Galatasaray, Eczacıbaşı, Fenerbahçe, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nde voleybol oynadı ve 85 kez de Milli takım formasını giydi. Türkiye Ligi’nde 4 kez şampiyonluk yaşadı. Spor kariyerini noktaladıktan sonra iş adamlığının yanı sıra plaj voleybolunun Türkiye’ye getirilmesinde ve gelişmesinde ciddi rol oynadı. 1996 yılından itibaren de Hürriyet, CNN Türk, Milliyet, Vatan ve Sports TV’de voleybola medya alanında katkılar yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Dua 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
  • Salahattin Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın MAHİR ; Ülkemize yaptığınız değerli hizmetleriniz nedeniyle teşekkür eder ; bundan sonra yapacağınız hizmetler için size başarılar dileriz.
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun İnşaAllah. Değerli bir insandı.
    Cevapla