Ali Koç'tan Altay tepkisi! "İsyan ettim"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Rennes maçında kaleci Altay Bayındır'a tepki gösteren taraftarlar hakkında konuştu. Koç, hayretler içinde olduğunu belirterek, "Bazı arkadaşlar kendilerini silkelemeli" dedi.

Ali Koç'tan Altay tepkisi! "İsyan ettim"
Ali Koç'tan Altay tepkisi! "İsyan ettim"
GİRİŞ 29.10.2022 19:03 GÜNCELLEME 29.10.2022 19:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Voleybolda VakıfBank'ı 3-0 mağlup eden Fenerbahçe Opet, 2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı müzesine götürdü. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Rennes maçında Altay Bayındır'a tepki gösteren taraftarlara seslendi.



 "Altay'la ilgili yaşananlara isyan ettim"

Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynadıkları UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rennes maçında kaleci Altay'a gösterilen tepki hakkında konuşan Koç, "Burada bitirmek istiyorduk. Çünkü çok kuvvetli takımlar geliyor Şampiyonlar Ligi'nden. Ama 3-0'dan 3-3'e gelmek, inancımızı daha da arttırdı. Taraftara bir sözüm var, hocamız doğru noktaya parmak bastı. Rennes maçında Altay'la ilgili yaşananlara ben isyan ettim. Çok şükür hocamız da isyan etti ve bunu açık açık söyledi. Biz böyle değildik. Fenerbahçe taraftarı böyle değildi. Anlamıyorum niye böyle oldu" dedi.


 

"Bazı arkadaşlar kendilerini silkelemeli"

"Hoca buraya büyük Fenerbahçe için geldi, futbol ülkesi olduğu için geldi" diyen Ali Koç, "Ben hayatımda böyle bir şey görmedim dedi. İnşallah böyle bir şey bir daha olmaz. Olacak iş değil. Geçen sene ile siyah-beyaz kadar fark var. Hayretler içindeyim, çok üzüldüm. Hocamız gerekeni söyledi. Bazı arkadaşlar kendilerini silkelemeli. Alay ettiler resmen. Tribünlerde oto-kontrol olursa, hocamızın söylediklerinden sonra oto-kontrol olur" şeklinde konuştu.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde taraftarlar, avrupada ki taraftarlardan biraz ders çikarmalilar. Takim iyi oynamayinca saçma hareketlerden vazgeçmeliler
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Megafonum nerede megafonum nerede
    Cevapla
  • Muğlalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoca Fener'e çok yakışıyor. İnşaallah takımın güzel performansı devam eder.
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç 29 ekimde 2022 Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nün resmi açılışına ne katılmadı ???
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezici çocugu oldugundan tabi ki.
    Cevapla
  • Fenerbahce 1 yıl önce Şikayet Et
    Cunki rekabet edecek
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Cevap belli değil mi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus iyi hoca nihayet fenerbahçeyi zevkle izliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle