Filenin Sultanları Hırvatistan'a set vermedi

FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası'nın B Grubu dördüncü maçında Türkiye, Hırvatistan'ı 3-0 yenerek son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.

Filenin Sultanları Hırvatistan'a set vermedi
Filenin Sultanları Hırvatistan'a set vermedi
GİRİŞ 29.09.2022 20:08 GÜNCELLEME 29.09.2022 20:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu dördüncü maçında Hırvatistan'la karşılaştı.

İlk sette rakibine 25-14'lük üstünlük kuran Filenin Sultanları, ikinci seti 25-12, üçüncü seti ise 25-12 kazanarak mücadeleden galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte milliler, gruptaki üçüncü galibiyetini elde etti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, gruptaki son maçında 1 Ekim Cumartesi günü TSİ 21.30'da Polonya ile karşılaşacak.

Gruptaki ilk maçında Tayland'a kaybeden Filenin Sultanları, ikinci maçta Güney Kore'yi 3-0, üçüncü maçta ise Dominik Cumhuriyeti'ni 3-2 mağlup etmişti.



Türkiye: 3 - Hırvatistan: 0

Salon: Ergo Arena

Hakemler: Rene Karina Noemi (Arjantin), Cambre Wim (Belçika)

Türkiye: Cansu Özbay, Eda Erdem Dündar, Saliha Şahin, Hande Baladın, Zehra Güneş, Ebrar Karakurt (Meryem Boz, Ayçin Akyol, Meliha Ismailoğlu, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin)

Hırvatistan: Fabris Samanta, Grbavica Mika, Milos Laura, Strunjak Ema, Butigan Bozana, Peric Klara (Samadan Martina, Mlinar Lucija, Karatovic Dijana)

Setler: 25-14, 25-12, 25-12

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • 542654 1 yıl önce Şikayet Et
    Tayland' a kaybettiklerine üzülüyorum. Ama Tayland' ın hakkını yemeyelim. Kısa oyunculardan olmasına rağmen müthiş bir savunma özelliği olan bir takım. O takıma karşı galibiyet ancak file dibine smaçla alınır.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hele Şükür Devamını Dilerim Kızlar
    Cevapla
  • Maraşlı Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim kızlarımızı. Maçlarını izledim. Ve çeyrek final büyük başarı. Üstü çok zor. Çünku çok seri ve üretken oyun oynayamiyorlar. Temposu yüksek seri takımlar var. Çeyrek finale çıkarlara bravo kizlara. Olmayacak duaya amin demeyelim.
    Cevapla
  • Nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceyrek final degil. Ilk 16'a kaldi.
    Cevapla