Paola Egonu resmen VakıfBank'ta!

VakıfBank, dünyaca ünlü İtalyan pasör çaprazı Paola Egonu'yu kadrosuna kattığını duyurdu.

Paola Egonu resmen VakıfBank'ta!
Paola Egonu resmen VakıfBank'ta!
GİRİŞ 17.06.2022 16:25 GÜNCELLEME 17.06.2022 23:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

VakıfBank, dünyanın en iyi kadın voleybolcusu olarak gösterilen Paola Egonu'yu transfer ettiğini açıkladı.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Hoş geldin Paola! Paola Egonu'ya hoş geldin diyor, sporcumuza yarıştığı her kulvarda şampiyonluk hedefleyen VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'mızda başarılar diliyoruz."

Kariyerinde birçok bireysel ödülü de bulunan Egonu, 2015’te 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’nda en değerli oyuncu ve en iyi pasör çaprazı seçildi. 2018’de Montrö Volley Masters’ta ve İtalya Kupası’nda MVP ödülünün sahibi olan yıldız oyuncu, Dünya Şampiyonası’nın da en iyi pasör çaprazı seçildi. 2019’u İtalya Süper Kupası ve CEV Şampiyonlar Ligi en değerli oyuncusu olarak kapatan Egonu; 2021’de İtalya Kupası, İtalya Ligi, CEV Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Şampiyonası’nda yine aynı ödülün sahibi oldu. 2021’deki bu performansı yıldız pasör çaprazına CEV’den “Yılın Oyuncusu” ödülünü de getirdi. 23 yaşındaki oyuncu geride bıraktığımız sezon ise İtalya Kupası’nda ve İtalya Ligi’nde en değerli oyuncu seçildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • paola 1 yıl önce Şikayet Et
    hoşgeldin kraliçe. seyretmek için sabırsızlanıyorum.
    Cevapla
  • hakın 1 yıl önce Şikayet Et
    bize bu senede ikincilik desene.
    Cevapla