Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'na galibiyetle başladı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki ilk maçında Romanya'yı 3-1 yendi.

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'na galibiyetle başladı
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'na galibiyetle başladı
GİRİŞ 18.08.2021 22:28 GÜNCELLEME 18.08.2021 23:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Voleybol Şampiyonası'na galibiyetle başladı. Türkiye ilk maçında karşılaştığı Romanya'yı 1-0 geriden gelerek 3-1 yendi. Romanya’nın Cluj-Napoca kentindeki BT Arena’da oynanan maçın setleri 23-25, 25-10, 25-20 ve 25-17 takımımız lehine sonuçlandı.

Maça tutuk başlayan Milliler ilk seti 25-23 kaybetti. Bu andan itibaren toparlanan ve beklenen oyununu sergilemeye başlayan Filenin Sultanları, ikinci seti 25-10'luk skorla çok rahat kazandı.

Maç ilerledikçe Ebrar Karakurt'un sayıları, Hande Baladın'ın kritik hamleleri ve Eda Erdem Dündar'ın etkili servisleriyle tamamen üstünlük sağlayan Türkiye, üçüncü seti de 25-20 kazandı.  

Karşılaşmanın son setini de rahat bir mücadeleyle tamamlayan Milliler 25-17'lik skor ve 3-1'lik sonuçla sahadan galip ayrıldı.

Bu sonuçla D Grubu'na 3 puan ile başlayan Türkiye ikinci maçını 20 Ağustos Cuma günü 21.30'da Ukrayna ile oynayacak.

2021 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın D Grubu'nda şu takımlar bulunuyor:

Türkiye
Romanya
Ukrayna
Hollanda
İsveç
Finlandiya

YORUMLAR 4
  • Samet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ebrar'ın açıklamalarına kadar bazı şeyleri görmezden geliyordum. Lakin bu açıklamadan sonra sapkınlığın nereden başlayıp nerelere varacağını daha iyi hesaplamaya başladım sanırım. Bundan sonra başarıları da başarısızlıkları da beni ilgilendirmiyor.
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc buyurdu Ey Müslüman Erkekler Müslüman Kadınlara kızlara söyleyin örtünsünler. Allah’ın cc sınırlarını aşmayın yoksa spor bile kurtaramaz. Sultanlık Allah’a cc kullukta, İyi bir eş, iyi bir Anne olmadadır.
    Cevapla
  • Samet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayşe hanım erkeğin de giyim kuşamında uyması gereken kaideler var. Tabiki siz istediğiniz gibi giyinebilirsiniz. Lakin burada bahsedilen Allahın emir ve yasaklarıdır. Bunlar biz Müslümanlar için tartışmaya açık konular değildir.
    Cevapla
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkekler istediği gibi giyinip davranabilir ama söz konusu KADINLARA gelince iyi bir eş iyi bir anne vs.. İyi bir anne, eş her neyse olmak için örtünmek şart mı?
    Cevapla