Fenerbahçe maça çıkamadı VakıfBank şampiyon oldu!

Fenerbahçe Opet koronavirüs vakaları nedeniyle maça çıkamayınca, hükmen yenik sayıldı ve Vakıfbank şampiyon oldu.

Fenerbahçe maça çıkamadı VakıfBank şampiyon oldu!
Fenerbahçe maça çıkamadı VakıfBank şampiyon oldu!
GİRİŞ 15.04.2021 18:47 GÜNCELLEME 15.04.2021 18:47
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Türkiye Voleybol Federasyonu, VakıfBank ile Fenerbahçe Opet takımları arasında oynanacak play-off final serisi üçüncü karşılaşmasının, sarı-lacivertli takımda görülen pozitif vakalar nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

TVF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"2020-2021 Voleybol Sezonu Misli.com Sultanlar Ligi’nde VakıfBank ile Fenerbahçe Opet takımları arasında oynanacak play-off final serisi üçüncü karşılaşması, Fenerbahçe Opet takımında sporcu ve teknik kadroda görülen pozitif COVID-19 vakaları nedeniyle iptal edilmiştir.

Federasyonumuzca daha önce açıklanan play-off statüsü gereği, müsabakalarda COVID-19 pozitif vakaları veya karantina süreçleri sebebiyle müsabaka ertelemesi yapılmayacağı, müsabakaya çıkmayan takımın (3-0 Hükmen) mağlup sayılacağı kulüplerimize bildirilmiştir"

Böylece VakıfBank, seriyi 3-0 hükmen kazanarak 2020-2021 Voleybol Sezonu Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

YORUMLAR 53
  • Gürkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Erteleme olmadan 3-0 prensip kararı alınmış evet doğru ligin sürmesi açısından ama daha Nisan dayız buda final bir öncelik tanınabilirdi
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    vakıfbank içine sindi mi böyle bir şampiyonluk bence federasyonun kararı da çok yanlış ve haksız fener yönetimi cesur ol fuzuli masraf zaten kapat voleybolu etinden sütünden faydalanan düşünsün...
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    fener zaten 2 0 geride olduğu seride çamura yatmıştır. 50 yıl sonra kötü sezonlar geciren yönetim maçın iptali için federasyona başvurur...
    Cevapla
  • Mehmet Turgut 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl olsa birşey değişmeyecekti
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç etik değil maçı erteleyin noldu vakıfbank korktun mu hiç yoktan hükmen değil kazanarak haketseydiniz federasyon erteleyebilirdi.
    Cevapla
  • Haha 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence fb korktu da vakalarin arkasina saklandi... Seri 2-0di 3-0 oldu ve oynansaydi 3-0 olacakti zaten. Seri 1-1 falan olsaydi gor bak nasil oynanacakti mac. O zaman virus falan kalmazdi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle