Galatasaray'dan tescil kararına tepki!

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle liglerin tamamlanmayacağını ve tescil edildiğini açıklarken, Galatasaray Kulübünün bu karara karşı çıktığı öğrenildi.

Galatasaray'dan tescil kararına tepki!
Galatasaray'dan tescil kararına tepki!
GİRİŞ 11.05.2020 16:42 GÜNCELLEME 11.05.2020 16:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı kulüp, voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Efeler Ligi'nin oynanarak tamamlanmasını talep etti.

Galatasaray Kulübünden TVF'ye gönderilen yazıda, "Gerekli sağlık önlemlerinin alınması kaydıyla Galatasaray Spor Kulübü olarak 2019-2020 sezonunun geri kalan kısmının oynanarak tamamlanmasını talep etmekteyiz. Bu haliyle liglerin mevcut haliyle tescil edilmesine karşı olduğumuzu da bilgilerinize arz ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Sarı-kırmızılı voleybol takımları, normal sezonda Efeler Ligi'ni 3, Sultanlar Ligi'ni ise 4. sırada tamamlayarak play-off'a oynamaya hak kazanmıştı.

YORUMLAR 2
  • bitlis 3 yıl önce Şikayet Et
    bütün branşlarda kupaları verin bunlara ligleri tescil edin insan sağlığı daha önemlidir.hani maçlar oynanmasın demişlerdi corona ilk çıkanda.!
    Cevapla
  • Cabbar 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin tepkiniz branşlara göre değişiyor basketbol ligleride tescil edildi ses yok futbolu oynatırlar insan saglıgı derler iptal ederler itiraz ederler tam ucube bie kulüp
    Cevapla