Çalhanoğlu: Mekke'de bir çok şeyi unutuyorum

Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Umre ziyaretini anlattı.

Çalhanoğlu: Mekke'de bir çok şeyi unutuyorum
Çalhanoğlu: Mekke'de bir çok şeyi unutuyorum
GİRİŞ 20.02.2016 11:48 GÜNCELLEME 20.02.2016 14:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bayer Leverkusen’de oynayan milli futbolcu Çalhanoğlu, "(Umre’ye gitmesine ilişkin) Orada olduğun zaman birçok şeyi unutuyorsun. Mekke ziyaretim tarif edilemez" dedi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Mekke’ye yaptığı ziyaretin tarif edilemez olduğunu söyledi.

Çalhanoğlu, Almanya'nın "Express" gazetesine yaptığı açıklamada,  orada sadece inancını ve Allah'ı düşünüdüğünü, günde 5 vakit namaz kıldığını, Mekke ziyaretinin tarif edilemez olduğunu belirtti.

Profesyonel futbolcu olarak inancını yaşamanın zor olup olmadığına ilişkin bir soruya Çalhanoğlu, "Antrenman öncesinde namaz kılmaya çalışıyorum. Takımla kampa girdiğimde cuma namazına gidemediğim zaman da seccademi yanıma alıyorum. Takım içinde kimse bir şey söylemez, bu bizde çok normal" karşılığını verdi.

AA

YORUMLAR 8
  • köylü 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu sporcular veya ünlüler Ümreye gidince niye haber oluyorlar anlamis degilim. Millete örnek olsun diye yapiyorsaniz yapmayin. Bu is nasip meselesi. Böyle haberleri gercekten mantiksiz buluyorum.
    Cevapla
  • Mehmet şerif 8 yıl önce Şikayet Et
    maşallah kardeşim yaptığın kendine belki ama bazılarına örnek olman açısından son derece mükemmel helede almanya gibi bir yerde
    Cevapla
  • levent 8 yıl önce Şikayet Et
    allah daim etsin
    Cevapla
  • CaN 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşim, Allah kabul etsin
    Cevapla
  • mustafa kara 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle