Konferans Ligi'nde büyük skandal! Maçın ardından ortalık savaş alanına döndü

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Strasbourg, evinde konuk ettiği Mainz'i 4-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Bu maçın ardından iki takım oyuncuları arasında büyük bir kavga çıktı.

GİRİŞ 17.04.2026 13:44 GÜNCELLEME 17.04.2026 13:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Strasbourg, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında 2-0 mağlup olduğu Mainz'i bu kez evinde konuk etti. Fransız ekibi, sahasında 4-0'lık galibiyet alarak yarı finale çıkmayı başardı.

Heyecan dolu 4 gollü 90 dakikanın ardından yeşil sahalarda görünmemesi gereken olaylar yaşandı.

STRASBOURG-MAINZ MAÇININ ARDINDAN BÜYÜK KAVGA

Maçın son düdüğünün çalmasının ardından Strasbourg forveti Martial Godo, Mainz tribününe doğru koştu ve formasını köşe direğine astı. Bunu bir provokasyon olarak gören Nadiem Amiri, Fildişi Sahilli oyuncunun peşinden giderek onu itip yere düşürdü.

Durumu daha da alevlendiren ise forvet Phillip Tietz'in öfkeyle Godo'ya bağırarak olaya dahil olması oldu. Kısa sürede iki takımdan birçok oyuncu da olaya katıldı ve saha içinde arbede yaşandı. Tarafları ayırmak için güvenlik görevlileri müdahale etmek zorunda kaldı.

Hakem Joao Pinheiro, yaşananların ardından Amiri'yi yaptığı itme nedeniyle oyundan ihraç etti, Godo'ya ise provokasyon sebebiyle sarı kart gösterdi.

Strasbourg oyuncusu Emmanuel Emegha, Canal+'a yaptığı açıklamada, "Geçen hafta bize saygı göstermediler ama biz sakin kaldık. Sahada karşılık verdik." dedi.
 

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Bedirhan Altundağ

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • GERÇEK 23 dakika önce Şikayet Et
    Aynı GS.Yenince FB'nin sahasında zıplarlar. Sahalarında yenilince ışıkları kapatırlar.Yazarları da FBLİ oyuncuları suçlayıp ne hakları var sahamızda sevinmeye ortamı tahrik ediyorlar derler.
    Cevapla