'Tanıdık dost' UEFA Konferans Ligi'nde finalist olabilir
UEFA Konferans Ligi'nde yarı final turu, yarın oynanacak rövanş maçlarıyla tamamlanacak. Bir dönem ülkemizde Bursaspor ve Galatasaray'da oynayan Bakambu'nun takımı Real Betis, kazanırsa finale çıkacak.

GİRİŞ 07.05.2025 10:38
GÜNCELLEME 07.05.2025 10:39
UEFA Konferans Ligi'nde yarı final etabı, yarın oynanacak rövanş maçlarıyla tamamlanacak.
İngiltere temsilcisi Chelsea, 4-1'lik skorla galip geldiği ilk maçın rövanşında İsveç ekibi Djurgarden'i Stamford Bridge'de konuk edecek.
Yarı finalin diğer ayağında ise ilk maçı 2-1 kazanan ve eski Galatasaraylı Bakambu'nun formasını giydiği Real Betis, İtalya ekibi Fiorentina ile deplasmanda karşılaşacak. İki mücadele de TSİ 22.00'da başlayacak. Organizasyonun bu turunda rakiplerini eleyen takımlar adını finale yazdıracak.
Konferans Ligi'nde final maçı, 28 Mayıs Çarşamba günü Polonya'nın Wroclaw şehrindeki Wroclaw Şehir Stadyumu'nda yapılacak.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL