Yusuf Yazıcı'nın golü haftanın en iyisi seçildi!

Fransa temsilcisi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın Aston Villa'ya attığı gol, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde haftanın en iyisi seçildi.

GİRİŞ 19.04.2024 15:22 GÜNCELLEME 19.04.2024 15:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Lille'in normal süresini 2-1 üstün tamamladığı maçta takımının ilk golünü kaydeden milli futbolcu, İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Cristiano Biraghi (Fiorentina) ve Ferran Jutgla'nın (Club Brugge) önünde ilk sırayı aldı.

Lille, çeyrek finalde 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında Aston Villa'ya karşı 90 dakikayı 2-1 önde kapatmış, penaltılarda ise rakibine 4-3 yenilerek turnuvadan elenmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • İrfan taştan 1 hafta önce Şikayet Et
    İrfan canın golü çok güzel ve iyi teknik vuruş olmuş
    Cevapla
  • M.ümran 1 hafta önce Şikayet Et
    Yusuf’un golü gerçekten çok klas,1.sınıf vuruş.
    Cevapla
  • Ali Şahin 1 hafta önce Şikayet Et
    Yusuf reel anlamda kapasitesinin yarısıyla oynuyor.( Sergen' e benziyor biraz) İsteksizlik var sanki..Hırs yok gibi..Hedefi düşük görünüyor.Aslında işini tam ciddiyetle yapsa Avrupa" da bir üst takımda ( B.Dortmund- A.Madrid..Sevilla) rahat oynar.Yusuf' un antremanını hiç izlemedim ama biraz tembel ve fiziği yeterli değil..
    Cevapla
  • TUEJK 1 hafta önce Şikayet Et
    yusufun golü fazlasıyla klas ama galibiyete yetmemiş
    Cevapla
  • Ali veli 1 hafta önce Şikayet Et
    Yazıcı yetenekli oyuncu potansiyel ibrahimoviç stili var montella farkında milli takıma davet ediyor eger mantalite de üst seviye oyuncuları örnek alırsa avrupa yıldızı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle