Avrupa'da gecenin olayı! İki sarı kartla atılmadı

Aston Villa kalecisi Emiliano Martinez, seri penaltı atışları sırasında 2. sarı kartını gördü ancak kurallar gereği maçı tamamladı ve yaptığı kurtarışlarla takımını yarı finale taşıdı.

GİRİŞ 19.04.2024 09:58 GÜNCELLEME 19.04.2024 13:12
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Aston Villa, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde evinde 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Lille deplasmanına çıktı.

Lille normal sürede Aston Villa'ya 2-1 üstünlük kurdu ve müsabaka uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca yarı finale çıkan takımı seri penaltı atışları belirledi.



Öte yandan maçta sıra dışı bir an yaşandı. Aston Villa kalecisi Emiliano Martinez 39. dakikada gördüğü sarı kartın ardından seri penaltı atışları sırasında da sarı kart gördü.



İKİ SARI KART GÖRDÜ AMA ATILMADI

Kurtardığı penaltı sonrası tribünlere "sus işareti yapan Emiliano Martinez 2. sarı kartını görse de penaltılar öncesi kartlar sıfırlandığı için maçı tamamladı.



Son penaltıyı da kurtaran Emiliano Martinez, takımının yarı finale yükselmesinde başrol oynadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • Ümit 1 hafta önce Şikayet Et
    tam fb nin yapısına uygun karaktersiz bir oyuncu acilen transfer edilmeli
    Cevapla
  • FFF 1 hafta önce Şikayet Et
    Tam onu diyecektim, tipik GS kulturu ile yogrulmus bir adam. Musleranin yerine dusunulmeli, en cok GSye yakisir
    Cevapla
  • Hakan Yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok saçma bir kural. Bu kaleci zaten çok terbiyesiz ve pis adam . Bu kuralı bildiği için bilerek kart gördü
    Cevapla
  • ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    nerde o eski trt siperleri futbol cahili spikerlere kaldık adam ikinci sarı gösterildi mi gösterildiyse neden atılamadı tartışmasını spor yorumcusuyla yapıyordu. vardır bir sebebi talımatlar hakemin gözünden kaçmış olamaz dediydim.meğer kartlar penaltılardan önce sıfırlanıyormuş bunu maçı anlatan spor spikeri bilmiyor kardeşim biraz yönetmelik talimat okuyun
    Cevapla
  • F.d 1 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun.gecen sene jesus da son da harcadı takımı İsmail Kartal adamsın lakin tadicin zekonun her penaltı atışı tedirgin ediyor.zach cengiz bunları hiç sokmsaydik keşke.bu tadic taç çizgisinden ne zaman kurtulacak bu adam yaw bir kerede ceza yayina girbe adam
    Cevapla
  • Taraftar 1 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahçe gönüllerin şampiyonu olsa kupa ve 4. Yıldız verirlermi. Lütfen versinler bizde kutlama yapalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle