Mendilibar'dan tur sözleri: Fenerbahçe'yi topla yorduk

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Fenerbahçe'yi penaltı atışları sonucunda 3-2 mağlup eden Olympiakos'ta teknik direktör Jose Luis Mendilibar, topu rakibe vererek onları yorduklarını ifade etti.

Mendilibar'dan tur sözleri: Fenerbahçe'yi topla yorduk
Mendilibar'dan tur sözleri: Fenerbahçe'yi topla yorduk
GİRİŞ 19.04.2024 02:14 GÜNCELLEME 19.04.2024 02:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Fenerbahçe'yi penaltı atışları sonucunda 3-2 mağlup eden Olympiakos'ta teknik direktör Jose Luis Mendilibar, karşılaşma ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mendilibar, şunları kaydetti:

"Çok zor bir oyun oynadık. Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık. 10. dakikada gol yedik, fakat dayandık. Özellikle ilk devrede dayanma gücümüzü iyi kullandık. Topu rakibe verip onları yorduk. Penaltılara gitmesiyle iş artık futbolcuların becerisine kaldı. Yarı finale kalmaktan memnunum. Takımı daha ileriye taşımayı umuyorum."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • çorumlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Ali koç'un yaygarası bunun içinmiydi.
    Cevapla
  • Harbici 1 hafta önce Şikayet Et
    Keşke fener turu geçip 2 maç daha Astonvilla ile yapsaydı ve bu tempo sonucunda yorgun düşüp ligde dökülseydi çünkü ismail kartal bu 3 güne bir maç yapma temposunu takımın kaldıramıyacağını bildiği için fredi zorla oyundan çıkardı ismail kartal ve Ali koçun akıbetini lig belirleyecek konfederasyondan elense ne olur elenmese ne olur geçen maç nasılda ağlamıştı 3,4 güne bir maç yapıyoruz
    Cevapla
  • Anlayana 1 hafta önce Şikayet Et
    Fener hakketi onlar kazandı
    Cevapla
  • Hakans 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin aldığı puanlar sayesinde seneye direkt şampiyonlar ligine ön elemesiz gideceğimizden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum kendilerine de eleme turunda başarılar diliyorum
    Cevapla
  • Kemal ş 1 hafta önce Şikayet Et
    Ben bir gs li olarak fb ye çok üzüldüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle