İsmail Kartal'dan mağlubiyet yorumu! Tartışılan kararının sebebini açıkladı

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Konferans Ligi'ne penaltılar sonucunda veda ettikleri Olympiakos maçının ardından açıklamalar yaptı. Kartal, mücadele içinde tartışılan Fred kararı için de konuştu.

İsmail Kartal'dan mağlubiyet yorumu! Tartışılan kararının sebebini açıkladı
İsmail Kartal'dan mağlubiyet yorumu! Tartışılan kararının sebebini açıkladı
GİRİŞ 19.04.2024 01:58 GÜNCELLEME 19.04.2024 02:00
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos ile kozlarını paylaştı.

Çeyrek finalde oynanan ilk maç 3-2 Olympiakos lehine sona ermişti. Kadıköy'deki maçın normal süresini 1-0 önde tamamlayan Fenerbahçe, uzatmaların ardından penaltılara giden karşılaşmada 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti.

Mücadele sonrasında Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal açıklamasında; "Muhteşem taraftarımızın önünde maça çok iyi başladık. İstediğimiz golü bulduk. 1-2 tane net pozisyonu değerlendiremedik. İkinci yarının da büyük bölümü oyun üstünlüğü lehimize devam etti. Neticede 2. golü bulamadık. Uzatmalara gidince mecburi değişiklikler yaptık. Penaltılarla kaybetmek tabii ki bizim adımıza üzücü oldu. Bu mücadeleden dolayı takımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum. Biz bugün turu geçmeyi hak etmiştik; sadece ikinci golü bulamadık." ifadelerini kullandı.

FRED SÖZLERİ

Fenerbahçe teknik direktörü sözlerinin devamında; "Szymanski'ye kramp girdi, Becao'nun sakatlığı oldu. Fred değişikliğinde mesela Fred uzun dönem sakattı. Onu korumak istedik. Daha dinlenmiş bir oyuncu ile devam etmek istedik. Tadic, Cengiz, Bonucci bunlar hep kaliteli oyuncular. Maalesef penaltılarda kaçırdılar." şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • kadir 1 hafta önce Şikayet Et
    cumanın vaktinde yunanistandaki defans hatalarını ismail hocamı yaptı 2, maç en doğru kadroyu sahaya sürdü yine eleştiriliyor sahaya girip golmü atsın tüm maç boyunca defans hata yapmadan oynadı takımı buralara kadar getirdi ve liğde topladığı puanlar belli insaflı olun beyler en başarılı hocaya bunları söylüyorsunuz yazıktır günahtır.
    Cevapla
  • 542654 1 hafta önce Şikayet Et
    Ligde her maç verilen penaltılar olmasa buraya kadar gelmesi bile mucizeydi. Neyse hafta sonu Penaltımsı Bülent' in takımı ile maçı orada da sıkıntı yok nasıl olsa.
    Cevapla
  • Alexde souza 1 hafta önce Şikayet Et
    Eğer ismail kartal ile yollar ayrılmazsa bu yılda çöpe atar fenerbahçe hatta ismail kartal Gs ye farklı yenilir fenerbahçe yönetimi BJK gibi davranmalı yolları ayırmalı yoksa bu yılda çöpe atar yazıklar olsun koskoca fenerbahçe ismail kartala kalmış vizyonsuz misyonsuz bir hocasın hatta stajyer hoca bile değilsin sen ismail kartal
    Cevapla
  • Alexde souza 1 hafta önce Şikayet Et
    Git artık ismail kartal istifa et sivasspor maçına bile çıkmamak gerek senle ismail kartal stajyer hoca başka hoca yok sanki devamlı seni getiriyolar koskoca fb takımı ismail kartala kalmış başka hoca yok sanki
    Cevapla
  • Alexde souza 1 hafta önce Şikayet Et
    Git artık sayın ismail kartal yönetim göndermezse şampiyonluğu unutun bu yılda çöpe atar yazıklar olsun koskoca fb takımı ismail kartala kalmış vizyonsuz misyonsuz bir hocasın hatta stajyer hoca bile değilsin sen ismail kartal
    Cevapla
  • Alexde souza 1 hafta önce Şikayet Et
    Sende fenerbahçe yi çalıştıracak potansiyel yok ismail fenerbahçe yönetimi yolları ayırmalı sivasspor maçına bile çıkmamak gerek senle ismail kartal sen hoca değilsin katkın sıfır bu fenerbahçe ye nasıl getirdiler seni başka hocamı yok idi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle