Fatih Terim, Fenerbahçe'ye başarılar diledi

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Türk basınını ağırladı. Fatih Terim, Olympiakos maçında Fenerbahçe'ye başarılar diledi.

GİRİŞ 11.04.2024 16:50 GÜNCELLEME 11.04.2024 17:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Olympiakos-Fenerbahçe maçını takip etmek için Yunanistan'a gelen Türk basın mensuplarını misafir etti.

Panathinaikos Kalafatis Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda, yeşil-beyazlı kulübün teknik direktörü Terim, Türkiye'den gelen gazetecilerle bayramlaştı ve Türk futbolu üzerine sohbet etti.

Fatih Terim, Olympiakos maçında Fenerbahçe'ye başarılar diledi.

Terim, toplantının ardından antrenman sahasında gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • idris 3 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahçe türkiyeyi temsil ediyor bunun için destekliyoruz tabiki avrupada yönetimler geçicidir fazla etkilenmeyin tahriklere birlik olmak gerekir yoksa hepimiz üzülürüz
    Cevapla
  • Misafir 01 3 hafta önce Şikayet Et
    Seçil e de ne diledin. .ben carptım tokatladım sana iyi ceza yatmalar demiştir.. kızı da anlaşmalı boşandı. .tezgah çok güzel. Dosyalarda adı bile geçmiyor ne güzel. .zavallı seçil..ama kafası çalışmıyor. Sende gidip 6aray bayan takımının futbolcusuyum deseydin sanada bir sey olmaz..senide bir yerlere kaçirirlardı...ya ye kürküm ye.ama bu devran böyle dönmez
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Ben Herdalda Fenerbahçe nin Hep Mağlup Olmasını İstiyorum
    Cevapla
  • Dadaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Kanın bozuk olabilir mi??
    Cevapla
  • Türkiye Yüzyılı* 3 hafta önce Şikayet Et
    Tff nin açıkladığı kıyak karara rağmen fenerbahçe bu akşam yunanlılara yenilirse Türk futboluna verdiği zarardan utanması gerekir.Tff maça dakikalar kala moral içinmi yoksa korkudanmı bu kıyak kararı verdi derseniz.bana kalırsa Korkudan. çünkü maç öncesi bu açıklama fenerbahceye moral algısı vermek adına çok uygundu sonrasında açıklasaydı bu kararı korkudan verildiği anlaşılırdı.
    Cevapla
  • Vatandaş38 3 hafta önce Şikayet Et
    Yanlış yapmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle