Belçika basını: Union SG, Türkiye'den başı dik ayrıldı

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı eleyerek çeyrek finale kaldı. Karşılaşma, ülke basınında geniş yer buldu.

Belçika basını: Union SG, Türkiye'den başı dik ayrıldı
Belçika basını: Union SG, Türkiye'den başı dik ayrıldı
GİRİŞ 15.03.2024 14:11 GÜNCELLEME 15.03.2024 14:11

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Union Saint-Gilloise'yı konuk etti.

Rakibine 1-0 mağlup olmasına rağmen Fenerbahçe ilk maçın avantajıyla turladı.

Sarı-lacivertlilerin çeyrek finaldeki rakibi bugünkü kura çekiminde belli olacak.

Karşılaşmanın ardından Belçika basını Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise mücadelesini değerlendirdi.

Belçika'da yayın yapan RTBF, Union Sait-Gilloise-Fenerbahçe maçına ilişkin şu ifadeleri kullandı, "Fenerbahçe'ye ilk maçta 3-0 mağlup olan Union Saint-Gilloise, zorlu bir sahada kazanmak için iyi bir performans sergiledi. Gurur duyulacak ama aynı zamanda pişmanlık duyulacak bir şey."

Het Laatste Nieuws gazetesi ise maça ilişkin şu yorumda bulundu, "Rasmussen, taraftarlarına İstanbul'da hak ettiği bir zafer kazandırdı. Union, İstanbul'da Konferans Ligi için mucizeyi gerçekleştiremedi. Union, Avrupa sahnesinden başı dik ayrılıyor."

La Libre gazetesinde karşılaşmayla ilgili, "Union Sait-Gilloise, çok iyi bir performans sergilemesine rağmen başarıya ulaşamadı. Union farkı kapatmaya çalışsa da başaramadı." ifadeleri yer aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.