İsmail Kartal'dan mağlubiyet yorumu! "Camiamızdan özür diliyoruz"

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda Nordsjaelland'a 6-1 yenildi. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından mağlubiyet için camiadan özür diledi.

İsmail Kartal'dan mağlubiyet yorumu! "Camiamızdan özür diliyoruz"
İsmail Kartal'dan mağlubiyet yorumu! "Camiamızdan özür diliyoruz"
GİRİŞ 01.12.2023 01:29 GÜNCELLEME 01.12.2023 01:42
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu beşinci maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland'a deplasmanda 6-1 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, taraftarlardan ve camiadan özür diledi.

Right to Dream Park'ta oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmail Kartal, Fenerbahçe camiasına ve takımına yakışmayan bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Maçla ilgili konuşacak çok fazla şey olmadığını vurgulayan Kartal, "Çok üzgünüz, bütün taraftarlardan özür diliyoruz. Ama taraftarlarımız şunu unutmasın, evimizdeki Spartak Trnava maçında Fenerbahçe kendisine yakışanı yapacak ve gruptan çıkacak. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Mağlup olduk. Bize yakışmadı, bütün taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileriz." şeklinde konuştu.

İsmail Kartal, açıklamasının ardından soru almayacağını belirterek toplantıdan ayrıldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • 1907 7 ay önce Şikayet Et
    4 haftadır özür diliyorsunda ne oluyor, kime ne faydası var.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    alakası yok adam lider, gruptan çıkması yüzde 90 niye istida etsin
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    ismail hoca dün soru almıyor gözleri yere bakarak konuşuyor utancından olmalı dün eğer soru alsaydı istifa etmek zorunda kalacaktı kurnaz lık yapıp kaçtı
    Cevapla
  • Skoç 7 ay önce Şikayet Et
    Bu geliyor olduğunu bilmeyecek kadar kapasite yoksa Bırakın kumda oynayın. Hayırdır orta alanda krespo, m. zays bunlar için çaba sarf edip milyon avro paralara imza attılar adam poposuyla defans yapıyor takımada bunların en küçük katkısı yok arkadaş. Cengiz ünder de cabası ben onunda fos çıkacağına adım kadar eminim . Yazık ,yazık
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    İsmail hoca iyi bir insansın lakin hiçbir zaman iyi bir antranör olamazsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle