Beşiktaş Ronny Deila'yı şaşırttı! "Favoriydiler ama..."

Club Brugge'de teknik direktör Ronny Deila, "Bizim için büyük bir galibiyet oldu. Beşiktaş grubun favorisiydi ama 1 puan almaları sürpriz oldu, beni de şaşırttı." dedi.

Beşiktaş Ronny Deila'yı şaşırttı! "Favoriydiler ama..."
Beşiktaş Ronny Deila'yı şaşırttı! "Favoriydiler ama..."
GİRİŞ 30.11.2023 23:37 GÜNCELLEME 30.11.2023 23:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 5. haftasında Beşiktaş'ı 5-0 mağlup eden Belçika ekibi Club Brugge'de teknik direktör Ronny Deila, siyah-beyazlıların grupta 1 puanda kalmasının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Deila, "Oldukça mutluyum. İlk 15 dakikada skoru 2-0 yaptık. Sonra biraz düştük ama ikinci yarının başında baskı yaparak kontrolü bulduk ve Beşiktaş'a şans vermedik. Bizim için büyük bir galibiyet oldu. Beşiktaş grubun favorisiydi ama 1 puan almaları sürpriz oldu, beni de şaşırttı. İlk maçta da oldukça iyi oynadık. Orada da kazanabilirdik. Bugün hak ettiğimiz bir maçı kazandık. İki maça baktığımızda sonuçtan memnunum." diye konuştu.

Karşılaşmada 2 gol atan Tiago ve bunların pasını veren Michal Skoras'ın performansına da değinen Deila, "İkisi de gelişiyor. Tiago, Club Brugge kariyerine çok iyi başladı. Son maçlarda performansı iyi. Attığı gollerden oldukça mutluyum. Yetenekli bir oyuncu. İkisi de iyi performans gösterdiler. İdmanlarda iyi çalışıyorlar. Benim için performansları şaşırtıcı olmadı." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Rızadan umutluyduk o da boş çıktı .Yazık Türk futboluna.Biri 5 yer biri 6 .
    Cevapla
  • Serkan 5 ay önce Şikayet Et
    Bes para etmeyen futbolcuyu nerden kim bulup getirdiyse arada iyi komisyon almışlardır. Nerde o eski yönetim Talisca ları bedava bulup getiren Scott lar yok. Tüm takımı göndersinler, altyapıdan gençleri ve kaliteli 4-5 futbolcu alsın bak bakalım nasıl oluyor. Bunların hepsi tok , yaşlı ve beceriksiz.
    Cevapla
  • Yozgatlı Ömer 5 ay önce Şikayet Et
    Şaşırma. GERÇEK
    Cevapla
  • İlyas 5 ay önce Şikayet Et
    Türk futbolu işte adamı şaşırtıyor
    Cevapla
  • Seko BJK 5 ay önce Şikayet Et
    Biz şaşırmadık:)
    Cevapla