Rıza Çalımbay ağır yenilgi sonrası içini döktü! "Elimizde oyuncu yok"

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi'nde Club Brugge karşısında sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Rıza Çalımbay maç sonu yaptığı açıklamada "Elimizde oyuncu yok, stoperimiz bile doğru dürüst yok" dedi.

Rıza Çalımbay ağır yenilgi sonrası içini döktü! "Elimizde oyuncu yok"
Rıza Çalımbay ağır yenilgi sonrası içini döktü! "Elimizde oyuncu yok"
GİRİŞ 30.11.2023 23:09 GÜNCELLEME 01.12.2023 00:25
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 5. haftasında Belçika'nın Club Brugge takımına 5-0 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, sakat oyuncuların sayısının fazlalığı nedeniyle maça istedikleri gibi hazırlanamadıklarını söyledi.

Tüpraş Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çalımbay, "Maça istediğimiz gibi hazırlanamadık. Oyuncuların yüzde 70'i sakat. İstediğimiz oyuncularla sahaya çıkamadık. Herkesin yeri değişikti. Çoğu oyuncu başka mevkilerde oynadı. İstedikleri verimi veremediler. Üzgünüz." ifadelerini kullandı.

"Elimizde oyuncu yok"

En büyük sıkıntılarının sakatlıklar olduğunu aktaran deneyimli teknik adam, "En büyük hedefimiz Süper Lig ve Türkiye Kupası. Bütün hedefimiz MKE Ankaragücü ve Fenerbahçe maçı. Sakat arkadaşlarımız düzelirse istediklerimizi yapacağız. Taraftarlar sabredecek. Bugün sadece taraftara çok üzüldüm. Maalesef yapacak bir şeyimiz yok. Elimizde gerçekten oyuncu yok. Mazeret olsun diye söylemiyorum. İnanılmaz derecede sakatlıklar var." diye konuştu.

"Takıma zararı olacak şeyleri keserim"

Takımdaki sıkıntıların farkında olduklarını kaydeden Rıza Çalımbay, "Takım agresif değil. Bunun farkındayız. Düzeltmemiz gerekiyor. Takımla doğru dürüst antrenman yapamadık. Bu maç keşke benim açımdan olmasaydı. Benim çalıştığım yerde direnç diye bir şey olmaz. Öyle bir şeyi kimse yapamaz. Ben kendi kararlarımı veririm. Böyle bir sıkıntı olması mümkün değil. Ben öyle şeylere meydan vermem. Takıma zararı olacak şeyleri de keserim. Gerekirse kadro dışı olur. Ancak şu an böyle bir şey yok." şeklinde görüş belirtti.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Ali Mert 5 ay önce Şikayet Et
    Rıza ; dürüst ve çalişkan..Fakat BJK ceketi Rıza' ya 2 tık uzun ve bol geliyor ( Rıza' nın eller kayboldu) Şu an için tercih Sergen olmalı .Ve minumum 5 yıllık sözleşme imzalanmalı.
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Takımı batıran başkan ,Şenol ve Burak.Riza hocaya laf eden yanlış düşünüyor. Böyle bir takım bunun eline bırakılmışsa ne yapacak?
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Sızlanacak yer değil Beşiktaş yürek yoksa hemen git
    Cevapla
  • nevzat tatvanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Rıza hocayı eleştirmek vicdansızlıktır beyler bu takımın katili Çebi şenol ve ardında buraktır. buraları irdelemeden Rıza Çarşambayı suçlamak ne ahlaki nede vicdanıdır.
    Cevapla
  • Sergenoviç 5 ay önce Şikayet Et
    Rıza ile olmaaaazzzz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle