Ronny Deila: Ana hedefimiz birinci olmak

Club Brugge Teknik Direktörü Ronny Deila, Beşiktaş maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ronny Deila: Ana hedefimiz birinci olmak
Ronny Deila: Ana hedefimiz birinci olmak
GİRİŞ 30.11.2023 02:07 GÜNCELLEME 30.11.2023 02:07

Club Brugge Teknik Direktörü Ronny Deila, Beşiktaş ile bugün oynayacakları UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 5. hafta mücadelesi öncesi Tüpraş Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Beşiktaş'ı yenersek birinci olacağız"

Kadrodaki bazı sakatlıkların ve cezaların bittiğinden bahseden Deila, "Oynayacak farklı oyuncular var. Bazıları daha idmana çıkamadı ama yine de oynayabilirler. Takım olarak yeni gelecek oyuncularla iyi bir performans göstermek istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Hedeflerinin kazanmak olduğunu dile getiren Deila şöyle dedi:

"Grup birincisi olmak ana hedefimiz. Bu maçı kazanıp sonraki tura çıkmak istiyoruz. Beşiktaş'ı yenersek birinci olacağız. Kendilerinin yeni bir teknik direktörü var ve daha kaybetmediler. Bu sezon ligde ve Avrupa'da aynı anda ilerlemek istiyoruz. Oyuncu seçimlerinde bu yüzden dengeli olacağız."

Maçta kaptan Hans Vanaken'in oynamayacak olması ile ilgili konuşan Deila, "Kaptanımız olmadan da başarılı olabiliriz. Hans, kaliteli bir oyuncu ama kadromuzda başka oyuncular da var. Hans'ın pozisyonuna yeni bir oyuncu koyabiliriz veya formasyonu değiştirebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Hava durumu ve zeminle ilgili görüşlerini aktaran Deila, "Dışarıdaki sağanağı gördüm. Daha sahaya çıkmadığım için zemin nasıl bilmiyorum. Maçın bugün olmamasına sevindim. Hava durumuna göre yarın bir problem gözükmüyor ama bugün idmanda dikkatli olmamız gerekiyor." şeklinde görüş belirtti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.