Dermendjiev: "Fenerbahçe mükemmel bir takım"

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'in teknik direktörü Georgi Dermendjiev, Fenerbahçe'nin mükemmel bir takım olduğunu söyledi.

Dermendjiev: "Fenerbahçe mükemmel bir takım"
Dermendjiev: "Fenerbahçe mükemmel bir takım"
GİRİŞ 27.10.2023 01:52 GÜNCELLEME 27.10.2023 01:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dermendjiev, daha iyi bir maç çıkartabileceklerini düşündüğünü belirtti.

Mağlubiyeti hak etmediklerini vurgulayan Dermendjiev, "Fenerbahçe mükemmel bir takım. Fakat beni de tanıyorsunuz her zaman mükemmeliyetçi olmuşumdur. O yüzden daha da iyi bir maç çıkartabilirdik. Beni tanıyorsunuz, Ludogorets'te çok maçımızı izlediniz. Ben ne zaman Ludogorets'in başındaysam Liverpool ve Real Madrid gibi takımlarla oynarken bile onlardan üstün oynadık. 3-1 bizim için kötü oldu, 2-1 de çoktu. Bence eşit bir oyun oynadık." diye konuştu.

Oynadıkları zeki oyunun ilerisi için kendisini umutlandırdığını da dile getiren Dermendjiev, sözlerini "Fenerbahçe inanılmaz ve çok iyi bir takım. Onlar ne yapıyorsa sadece alkışlayabilirim." ifadeleriyle tamamladı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • MURAT 6 ay önce Şikayet Et
    Fener 2.viteste bile oynamadi.Akillarda hep lig var
    Cevapla