Ludogorets cephesinden Fenerbahçe'ye övgü

Ludogorets Teknik Direktörü Georgi Dermendjiev, "17 maçlık galibiyet serisi yakaladılar bu bir tesadüf değil. Bizim için böyle bir takıma karşı oynamak mutluluk verici. Fenerbahçe ile ilk maçım olmasına da çok seviniyorum" dedi.

Ludogorets cephesinden Fenerbahçe'ye övgü
Ludogorets cephesinden Fenerbahçe'ye övgü
GİRİŞ 25.10.2023 20:08 GÜNCELLEME 25.10.2023 20:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi H Grubu 3’üncü hafta maçında yarın Fenerbahçe ile mücadele edecek Ludogorets’te teknik direktör Georgi Dermendjiev ile kaptan Anton Nedyalkov açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın harika bir takım oluşturduğunu kaydeden Georgi Dermendjiev, “17 maçlık galibiyet serisi yakaladılar bu bir tesadüf değil. Bizim için böyle bir takıma karşı oynamak mutluluk verici. Fenerbahçe ile ilk maçım olmasına da çok seviniyorum. Böyle takımlara karşı oynamak takımımı da güçlendirecektir. Çok zor olacağının farkındayım” dedi.

“BERABERLİK BENİ TATMİN EDER”

Dermendjiev, Fenerbahçe karşısında beraberliğin kendisini tatmin edeceğini dile getirerek, “Futbolcuların da özgüvenini artırır. Gruplarda bir puan daha kazanmamız bizim için iyi olacaktır. Çünkü daha çok zaman var. Ludogorets grubu ikinci sırada bitirebilir” diye konuştu.

“FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR GERÇEKTEN ÇOK GÜÇLÜLER”

Tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertli futbolcuların çok güçlü olduklarını dile getirerek, “Fenerbahçe’nin durumundan ve liderliğinden bu belli oluyor. Taktik ve yeni bir dizayn tabii olacak. İnşallah başarılı oluruz” ifadelerini kullandı. 

ANTON NEDYALKOV: FENERBAHÇE’NİN NASIL BİR TAKIM OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Bulgar ekibinde kaptan Anton Nedyalkov, 7-1’lik bir takım olmadıklarını dile getirerek, “Bundan sonra eski maçlara değil önümüzdekilere bakacağız. Sahaya çıkıp elimizden gelen futbolu oynamak istiyoruz. Fenerbahçe’nin nasıl bir takım olduğunu biliyoruz” dedi.

Fenerbahçe’nin hücum hattında yer alan oyuncularla alakalı konuşan Nedyalkov, “Muhteşem harika futbolcular inşallah onlara karşı elimizden geleni yapıp zora sokabiliriz” diye konuştu.

“HALA UFAK AĞRILARIM VAR”

Nedyalkov, uzun süren sakatlığının ardından geçtiğimiz hafta sonu ilk maçına çıkması ve genel durumu hakkında, “Yüzde 90 olarak hazırım hala ufak ağrılarım var. Ama onlar sorun değil. Maçlara çıkmaya başladığımda çok daha iyi olacağım” şeklinde konuştu.

“BİZİM İÇİN EKSTRA MOTİVASYON KAYNAĞI”

Fenerbahçe’nin Bulgar voleybolcusu Nikolay Penchev’in de basın toplantısında kendilerini yalnız bırakmaması ile ilgili konuşan Nedyalkov, “Tabii ki bu benim için çok önemli. Bizim için ekstra motivasyon kaynağı. Biz de elimizden geldiğince onları mutlu etmek için çaba sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • ekpssci 6 ay önce Şikayet Et
    Ülke puanı için bastır Fb Bjk. Gs dende puan bekliyorduk olmadı. 15000 puan istiyoruz bu sene. Haydi vurduğunuz gol olsun.
    Cevapla
  • azmi 6 ay önce Şikayet Et
    Yabancıların sıradanlaşan taktiği maçtan önce poh poh eyle maçtan sonra kıs kıs gül. Valeynsa baskette çok övmüştü basketbol takımımızı ama maçı kazanan onlar oldu. Küçük büyük görmeden ddiyetle hazırlanıp yenmek lazım
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Vallaha mı?
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    fener hava gazı ,ilk patlamada paraşütsüz düşer aşağı doğru
    Cevapla
  • Fenerli04 6 ay önce Şikayet Et
    Hangi patlama la değişik 17 maçtır geleni gideni patlatıyoruz zaten :))
    Cevapla
  • msafir 6 ay önce Şikayet Et
    Ula akil teşekkür ederuz usagumm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle