Lucescu'dan Aboubakar'a sert sözler!

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Vincent Aboubakar'ın gol sevinci hakkında açıklama yaptı.

Lucescu'dan Aboubakar'a sert sözler!
Lucescu'dan Aboubakar'a sert sözler!
GİRİŞ 31.08.2023 23:50 GÜNCELLEME 31.08.2023 23:50
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanşında Dinamo Kiev deplasmanda Beşiktaş’a 1-0 mağlup olarak Avrupa kupalarına veda etti.

Karşılaşmanın ardından Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ABOUBAKAR'A YANIT

Beşiktaş Stadyumu’nun atmosferini çok sevdiğini belirten Lucescu, “Aboubakar neden böyle yaptı bilmiyorum. Eğitimine göre davrandı diyebilirim. Ben bu atmosferi çok seviyorum. İnanılmaz bir taraftar vardı. Ben bu stadın yapılmasına katkı sağlamak için 2 yıllık kontratımı bıraktım. Burası benim evim gibi” dedi.

“BEŞİKTAŞ İYİ VE TECRÜBELİ BİR TAKIM”

Karşılaşmanın dengeli gittiğini sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, “Bence çok dengeliydi. İkinci yarının 10’uncu dakikasına kadar da dengeli gitti. Golden sonra Beşiktaş tecrübesini kullanarak atak üretti. Bizi nasıl zayıf bırakacaklarını gösterdiler. İyi ve tecrübeli bir takımlar. Biz ise genç bir takımız. Soyunma odasında da oyuncularıma bunu söyledim. Golden sonra iki gol daha atabilirlerdi. Defansta fazla hata yaptık. Maç 0-0 giderken gol atabilsek durum değişebilirdi” diye konuştu.

“İLGİNÇ BİR LİG OLACAK”

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışını da değerlendirmesi istenen Lucescu, “Diğer takımları bilmiyorum ama Beşiktaş iyi bir takım. Çok para harcadı. Biz ise zor şartlarda oynuyoruz. Oyuncularıma bu yüzden saygı duyuyorum. Ukrayna futbolunu ayakta tutmaya çalışıyoruz. İlginç bir lig olacak” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 34
  • Eskimalatyalı 7 ay önce Şikayet Et
    Luçesko eski hocamız olduğu için saygı gereği cevap vermiyorum. Zor şartlara gelirsek hakikaten zor şartlarda ve kendi ülkeleri dışında ayakta kalmaya çalışıyorlar. Ne diyelim? Tanrı (Allah) yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • Yavuz 7 ay önce Şikayet Et
    Tahrik eden sensin.Kavgayi başlatan sensin.Dayak yiyince ağlayan sensin.
    Cevapla
  • Fenerli 7 ay önce Şikayet Et
    Yürü git.Takımınla ilgilen sanane BJK den.Sanane Türkiye liginden.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Beyler adam hakli.Golunu attiysan git kendi yedek kulübene orada sevin.Ne işin var rakip kısmında. Akibi tahrik ediyorsun.Gereksiz el kol hareketleri.Turkiye de olsaydı bu gerginlik yaratan hareketlerden en az sarı kart görürdü.
    Cevapla
  • mesut 7 ay önce Şikayet Et
    adam yine eğitimsizler diyerek afrikalılara hakeret etmiş, bu batılıların kafasındaki zihniyetin değişmesi mümkün değil. Afrikalıları ve müslüman ülke vatandaşlarını hep ikinci sınıf insan olarak görmeye devam edecekler. Bizde bunlara tonlarca para kazandırıyoruz maalesef
    Cevapla
  • Hüseyin 7 ay önce Şikayet Et
    Maalesef bunları medeni olarak görüp peşine takılanlar hiç az değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle