Lucescu'dan yakışıksız sözler: Beşiktaş'a karşı değil Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık

Dinamo Kiev’in teknik direktörü Mircea Lucescu, takımında 11 yerli futbolcu bulunmasının altını çizerek “Beşiktaş’a karşı oynamadık, Afrika Milli Takımı’na karşı oynadık” diye konuştu.

GİRİŞ 25.08.2023 00:39 GÜNCELLEME 25.08.2023 09:59
Bu Habere 211 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Dinamo Kiev’i 90+4’te yeni transferi Bakhtiyor Zaynutdinov’dan gelen golle 3-2 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, kendi takımında 11 yerli futbolcu bulunmasının altını çizerek, siyah-beyazlı ekipteki Afrikalı futbolcu sayısına eleştirel bir yaklaşımda bulundu.

“İPTAL EDİLEN GOLLERİN ŞAMPİYONUYUZ”

“Beşiktaş’a karşı oynamadık, Afrika Milli Takımı’na karşı oynadık. Onlara karşı altyapıdan yetişen 11 oyuncuyla oynamak zordu” diyen Mircea Lucescu’nun sözlerinden öne çıkanlar şu şekilde:

“Bana, maçı hakeme bağladığımı söyleyecekler ama bu şekilde iptal edilen gollerin şampiyonuyuz. Geçen sene Benfica, bu sene Beşiktaş maçı. Ayrıca penaltı pozisyonunda top çok yakın mesafeden geliyor. Ancak sadece bunlar değil tabii ki, biz de savunmada çok ciddi hatalar yaptık.

“SAĞDUYULU BİR HAKEM O PENALTIYI VERMEZ”

Yanlış hakem kararları sonucunda gelişen yanlış pozisyonlar, takımı olumsuz etkiler. Sağduyulu bir hakem o penaltıyı vermez. Bugün iyi bir maç oynandı. Gol şansları yakalandı ancak hatalar da yaptık. Hatalar her zaman yapılır.”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 211
  • ZEKİ DADAŞ 8 ay önce Şikayet Et
    Bunak ne söylediğini bilmiyor Mağlubiyet zoruna gitmiş İstanbula geldiği daha iyi hazmeder
    Cevapla
  • Erol 8 ay önce Şikayet Et
    Tüm büyük takımlarda bu var.Psg, Chelsea bunun gibi bir çok takım hepsi yabancı oyuncu oynatıyor onlarda yense Afrika takımımı diyeceksin.Bükemediğin bileği öpeceksin türk takımlarını aşağı görüyor bu Romen
    Cevapla
  • Ayhan 8 ay önce Şikayet Et
    Beğendiğim en kaliteli teknik adamlardan biri Lucescu. Zamanında GS' yı şampiyon yaptı Avrupa'daki kupa kazandırdı. Şampiyonluk kutlaması yaptırmadan GS"ye Fatih Terimi getirdiler. Bu ayıbı ve saygısızlığı kabullenemeyen Lucescu, tam Türkiye" den ayrılacakken Beşiktaş' a evet dedi. Sonrasında Beşiktaşı şampiyon yaptı. Adam Beşiktaş'a değerler kazandırdı. Maalesef doğru söyleyene dil uz..
    Cevapla
  • Biri 8 ay önce Şikayet Et
    Kimde millilik milli görüş kaldı ki yakında mülteciler takımı da kurulursa şaşmayın
    Cevapla
  • Aydın aydın 8 ay önce Şikayet Et
    Maçtan önce böyle bir konuşma yapsaydınya yenilince yenilgine bahane arıyo anlamına gelir bunu maç başlamadan yenilmeden önce deseydi ozaman tartışırdık kendisi brezilyalı oyuncuları cok cok oynatınca iyiydi şahktar da luceskunun hocalığna saygım karakterine kaygım var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle