Stjepan Tomas: Güçlü bir takıma karşı oynadık

NK Osijek Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Adana Demirspor maçı sonrası, “Güçlü bir takıma karşı oynadık. 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile Avrupa’da mücadele ettik. Şimdi bizim ligimiz var ve şampiyonluk için orada mücadele edeceğiz” dedi.

Stjepan Tomas: Güçlü bir takıma karşı oynadık
Stjepan Tomas: Güçlü bir takıma karşı oynadık
GİRİŞ 18.08.2023 00:07 GÜNCELLEME 18.08.2023 00:07

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında NK Osijek, sahasında Adana Demispor'u 3-2 mağlup etti.

Maç sonu basın toplantısında konuşan NK Osijek Teknik Direktörü Stjepan Tomas, “Adana Demirspor’u tebrik etmek istiyorum. O farklı mağlubiyetle geldik. Keşke ilk maç burada olsaydı daha farklı olabilirdi. Orada 5-1 kaybettik. Çünkü hakemin 2 hatası var. Benim gözümde penaltı değildi. Buradaki maç değerlendirmesinde ise iyi bir maç oldu. 3 gol attık ve güzel bir karakter gösterdik. Belki Adana Demirspor’da bir futbolcu orada düşmese 4 de olabilirdi ama güçlü bir takıma karşı oynadık. Adana Demirspor’u ve Murat Sancak’ı tebrik etmek istiyorum. Transfer için iyi para harcıyor. Bizim içinde güzel bir tecrübe olduk. 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ile Avrupa’da mücadele ettik. Bizim ligimizde şampiyonluk için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.