Stjepan Tomas: Maalesef olmadı!

NK Osijek Teknik Direktörü Stjepan Tomas, "Maalesef olmadı. Bireysel hatalardan 2 gol rakibe hediye verdik. Sonra da maça dönmek zor oldu." dedi.

Stjepan Tomas: Maalesef olmadı!
Stjepan Tomas: Maalesef olmadı!
GİRİŞ 10.08.2023 23:55 GÜNCELLEME 10.08.2023 23:55

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında NK Osijek, deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’a 5-1 mağlup oldu.

Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan NK Osijek Teknik Direktörü Stjepan Tomas, “Adana Demirspor’u tebrik etmek istiyorum, hak ettiği bir galibiyet aldı. Biz de kötü başladık. Oyuncularımıza hep söylüyordum. Güzel bir ambiyans ve taraftar baskısı olacak diyordum. Maalesef olmadı. Bireysel hatalardan 2 gol rakibe hediye verdik. Sonra da maça dönmek zor oldu. Bizim de fırsatlarımız oldu, gol atabilsek dönebilirdik. Ancak olmadı” diye konuştu.

Sıcak havanın oyunlarını etkilediğini anlatan Tomas, “Çok nemli ve çok sıcaktı. Biz bu havaya alışamadık” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.