Adrian Mutu: Beşiktaş ülkesinin büyük takımı

Neftçi Teknik Direktörü Adrian Mutu, Beşiktaş'ın Türkiye'nin, kendilerinin de Azerbaycan'ın büyük takımlarından olduğunu belirterek, "Beşiktaş'a karşı maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi

Adrian Mutu: Beşiktaş ülkesinin büyük takımı
Adrian Mutu: Beşiktaş ülkesinin büyük takımı
GİRİŞ 10.08.2023 00:53 GÜNCELLEME 10.08.2023 00:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Neftçi Teknik Direktörü Adrian Mutu, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Beşiktaş'ı konuk edecekleri maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Türkiye'nin en güçlü takımlarından birine karşı zorlu bir maça çıkacaklarını aktaran Mutu, "Taraftarlar, yarın sahada gücümüzü yüzde yüz ortaya koyacağımızdan emin olsunlar." ifadelerini kullandı.

Mutu, rakiplerinin nasıl bir takım olduğunu, Teknik Direktör Şenol Güneş ve oyuncuları tanıdıklarını vurgulayarak, "Beşiktaş kendi ülkesinin büyük takımı, biz de kendi ülkemizin büyük takımıyız. Avrupa arenasında bu tür maçlarda her şey olabilir. Her yenilgimiz takım üzerinde baskı oluşturuyor. Taraftarlar, şu anda güçlü bir takım oluşturmak istediğimizi anlamalı. Şimdiki Neftçi, istediğim takımın yüzde 60'ı bile değil. Herkesin biraz sabırlı olmasını rica ediyorum. İstediğimiz takımı, daha güçlü bir Neftçi oluşturacağız. Beşiktaş'a karşı maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gerçekçi olursak, Neftçi şimdi yeniden kurulan bir takım. Biz de her maçı kazanmak istiyoruz ama duruma gerçekçi bakmalı ve biraz sabırlı olmalıyız." diye konuştu.

Basın toplantısında yer alan futbolcu Filip Ozobic ise "İyi bir oyun sergilemek için yarınki maçı dört gözle bekliyoruz." dedi.

Bakü'deki Neftçi Arena'da yarın oynanacak müsabaka, TSİ 20.00'de başlayacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Fellini 8 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu renkliler gücünüzemi gitti. Birkere şunu iyi bilin Beşiktaş varken bu ülkede hiç biriniz yoktunuz salsana takım.. 79.81 2sezon.Dolmabahçe stadında kapalıya rakip takım taraftarları giremezdi neden acaba alsana taraftar nedenmi büyük anladınızmı
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    La bunu kim kandırdı ülke futbolu bitmiş demekki rakip takım hocaları bile kimin ne olduğunu bilmiyor kim ne derse inanıyorlar
    Cevapla
  • xray 8 ay önce Şikayet Et
    mutu neydi chelsea günlerin
    Cevapla
  • uquraslan 8 ay önce Şikayet Et
    büyük takımlarından biri demiş, en büyüğü dememiş
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    seni kandirmislar
    Cevapla