Konferans Ligi'nde muhtemel rakiplerimiz belli oldu!

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

GİRİŞ 24.07.2023 15:34 GÜNCELLEME 24.07.2023 15:35
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

2023/24 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Beşiktaş, Tirana'yı elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Neftçi Bakü-Zeljeznicar eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe,
Zimbru'yu geçmesi halinde Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Maribor-Differdange 03 eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Adana Demirspor, Cluj'u elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Osijek-Zalaegerszegi eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.


İŞTE EŞLEŞMELER:


Beşiktaş/Tirana - Zeljeznicar/Neftçi Bakü
Fenerbahçe/Zimbru - Differdange/Maribor
Adana Demirspor/Cluj - NK Osijek/ZTE

ELEMELERDEKİ İLK MAÇLAR YARIN BAŞLIYOR

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Cluj'la karşılaşacak. Beşiktaş, 2. ön eleme turunda Tirana'yla, Fenerbahçe ise Zimbru ile mücadele edecek.

Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turundaki ilk karşılaşmalar 25-27 Temmuz, rövanşlar ise 1-3 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Adana Demirspor ilk maçını deplasmanda, Beşiktaş ve Fenerbahçe ise sahasında oynayacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 31
  • FallinLoveMan 9 ay önce Şikayet Et
    Takımların adlarına bak! Futbolumuz bu seviyede demek ki. Burada da yerli ve milli dönüşüm yapmak gerek. Milyonlarca dolar transfer ücretleri ödeniyor ama sonuç koca bir hiç.
    Cevapla
  • Oldubittiyok 9 ay önce Şikayet Et
    Cruj ve ojiek adanın rakipleri avrupa liği ueaf avrupa seviyesi takımları. Adanaya başarılar bjk fb yi izlemeye gerek yok. Halı saha veya mahalle maçı olur onlarınki. Saygılar. HA BU ARADA TFF YONETİMİ İSTİFA... KLUP BAŞKANLARI İSTİFA. HAKEMLER İSTİFA.
    Cevapla
  • G.f.b li 9 ay önce Şikayet Et
    Fenere cok zor rakib çikmiṣ elenebilir demedi deme ali abi
    Cevapla
  • Ayhan 9 ay önce Şikayet Et
    Kendi Ülkende,her macta,Milli Marsi calarsan,Futbolcunun,Hizini,Hirsini kirarsin ve aslinda Dünyada 1 Numara olan Türk Takimlari böyle rezil rüsva olurlar.
    Cevapla
  • Anadolu Aslanı 9 ay önce Şikayet Et
    Onun için adı sanı belli olmayan köy takımları rakibi olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle