Sivas'ta İtalyan futbolcuya saldırı! Burnu kırıldı...

Sivasspor - Fiorentina maçında sahaya giren taraftar Fiorentina oyuncusu Bianca'ya yumruk atıp oyuncunun burnunu kırdı.

GİRİŞ 17.03.2023 00:25 GÜNCELLEME 17.03.2023 10:16
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Demir Grup Sivasspor ile Fiorentina Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaştı.

Mücadele esnasında sahaya giren bir taraftar, Fiorentina oyuncusu Alessandro Bianco'ya saldırdı. Bianco'nun burnundan akan yoğun kan nedeniyle sağlık ekipleri müdahale etti.

Fiorentina teknik direktörü Vincenzo Italiano, "Çok kızgınım. Gerçekten tiksindiğimi söylemek istiyorum. Bir taraftar, Bianco'ya yumruk atıp burnunu kırdı. Gerçekten utanç verici. Galibiyete rağmen, başka bir şey düşünemiyorum. O sadece 20 yaşında bir çocuk." dedi.



Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da “Çok özür diliyoruz. Bütün İtalyanlardan özür diliyorum. Olmaması gereken bir şeydi. Maçın bile önüne geçti. Tekrar tekrar özür diliyorum. Kusura bakmasınlar inşallah böyle bir olay daha gerçekleşmez” diye konuştu.


KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 109
  • Misa 1 yıl önce Şikayet Et
    Roma macında taraftar değil polis saldırdı bize
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Çamursunuz İspanyol larla beraber avrupanın uyduruk milleti
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibiler yüzünden saldırganlığın hala adalet olduğunu düşünüyorsunuz ama onların memleketine gidince ne kadar utanılacak durum olduğunu daha iyi anlıyorsun.
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan dişine göre buldularmı havalimanında ne eziyetler çektirirler
    Cevapla
  • a.d. 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam o çocuğun yaptığı çok kötü birşey kabul ediyorum. Ama terbiyesiz italyanlar hatırlasın italya daki Galatasaray maçı sonrası gs sahayı terkederken çıkış merdivenlerinden kafalarına yumruk atıyorlardı teknik direktörleri dahil. Üstelik şimdi ismini hatırlamıyorum dünyanın en meşhur hocalarındandı.
    Cevapla
  • Balık Lama 1 yıl önce Şikayet Et
    Ezikleşmeyin. Özür üzerine özür dilemeyin. Hatırlayın roma nın gs ye yaptıklarını. Özür dilediler mi? İnsanlık namına kötü bir iş. Tamam, ama bu davranış kişiyi bağlar. Kulübü ya da ülkeyi değil. Adamların fotoyu paylaşırken altına "türkiye" yazması çok mu masum? Cazgırlık yaparak hepimizi yaftalıyor adi herifler.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoşgörü,insanlık yönünden Avrupa dan 100 sene gerideyiz malesef sadece bu olay değil 100 lerce maç var daha 2 ay evvel göztepe maçında rakip taraftarın ağzı parçalandı havai fişek ile.amedspor bursaspor maçı ortada hactasonu 3.lig maçına gittim oğlumla yazık ya çocuk hayatında duymadığı küfürleri duydu .bizden bir cacık olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle