Sivas'ta 4 golle yıkıldık! Yiğidolar Avrupa'ya veda etti

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Sivasspor sahasında Fiorantina'ya 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

GİRİŞ 16.03.2023 22:43 GÜNCELLEME 17.03.2023 11:32
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında temsilcimiz Sivasspor sahasında İtalyan ekibi Fiorentina'yı konuk etti. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 4-1 kazandı.

Fiorentina'ya galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Cabral, 62. dakikada Milenkovic, 78. dakikada Goutas kendi kalesine ve 89.dakikada ise Castrovilli attı. Sivasspor'un tek golünü 35. dakikada Erdoğan Yeşilyurt kaydetti.

1-1 sona eren ilk maçın ardından bu maçı 4-1 kazanan Fiorentina toplamda 5-1'lik skorla Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselirken Sivasspor, Avrupa kupalarına veda etti. 



Sivasspor 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın 81. dakikasında Mandragora'ya faul yapan Sivasspor'un kaptanı Hakan Arslan direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 



Demir Grup Sivasspor: 1 - Fiorentina: 4

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Nikola Dabanovic, Vladan Todorovic, Srdan Jovanovic (Karadağ)

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli (Dk. 75 Yatabare), Appindangoye, Goutas, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Cofie (Dk. 66 Leke James), Charisis (Dk. 15 Ulvestad), Saiz (Dk. 75 Emre Gökay), Erdoğan Yeşilyurt, Caicedo (Dk. 66 N'Jie)

Fiorentina: Terraciano, Dodo, Milenkovic, Martinez Quarta (Dk. 66 Igor), Ranieri, Mandragora, Ambrabat (Dk. 84 Bianco), Bonaventura (Dk. 84 Castrovilli), Ikone, Gonzalez (Dk. 83 Saponara), Arthur Cabral (Dk. 83 Kouame)

Kırmızı kart: Dk. 81 Hakan Arslan (Demir Grup Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 63 Goutas, Dk. 76 Ulvestad, Dk. 90+2 Erdoğan Yeşilyurt (Demir Grup Sivasspor), Dk. 65 Martinez Quarta, Dk. 90+2 Milenkovic (Fiorentina)

Goller: Dk. 35 Erdoğan Yeşilyurt (Demir Grup Sivasspor), Dk. 44 Arthur Cabral, Dk. 62 Milenkovic, Dk. 78 Goutas (Kendi kalesine), Dk. 89 Castrovilli (Fiorentina)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Netitrebet 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletimizi anlamak gerçekten çok güç ! Voleybol'da şov üstüne şov yapıyoruz, tarih yazıyoruz. Yabancı basın, bizim basınımızdan daha fazla yer veriyor başarılarımıza. Yok !! biz illa yiyemediğimiz nanenin altına yatacağız... Kardeşim, hep söylerim : Futbol iyi oynamak için 2 şart lazım, onlar bizde yok ! Ya çok hareketli olacaksın (Samba, tango, çaça v.s) ya da çok disiplinli ( Avrupa ülkeleri) olacaksın. Basketbol, Voleybol, yüzme ve atletizm gibi sporlar bu milletin fıtratına , yaşam tarzına ve yapısına daha uygundur. Neden zorlayıp her seferinde dünyaya rezil oluyoruz ?
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupayı deel dünyayı yensen nolur futbol deelmi? ,Genc yaşlı çoluk çocuk bu adına futbol denen boş beleş avuntuyla avare oluyor. Yazık
    Cevapla
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kalitesiz bir takım kurdukları için hö etimi ve Rıza hocayı tebrik ederim.
    Cevapla
  • Cimbomlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem elenecektiniz ilk maçta fark yiyip geleydiniz de milleti umutlandırmasaydiniz? Hem Başakşehir hemde fenerbahçe ikisinin başında da oyun okuyabilecek hocaları yok emre belozoglu hoca bile degil zaten, diploması olmadan ne doktor ne avukat ne muhasebeci olunamiyorsa hocalik lisansi olmayanlarda teknik direktorluk yapmamali sivasin kapasitesi zaten belli buralara gelmesi bile buyuk mucizeydi
    Cevapla
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu istisnasız her sene hüsran
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle