Vincenzo Italiano: Turu geçmek istiyoruz

Fiorentina Teknik Direktör Vincenzo Italiano, Sivasspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Turu geçmek ve ileri gitmek istiyoruz. Şu anda 1 gol avantajımız var, elimizden geleni yapıp bir sonraki tura geçmek istiyoruz” dedi.

Vincenzo Italiano: Turu geçmek istiyoruz
Vincenzo Italiano: Turu geçmek istiyoruz
GİRİŞ 15.03.2023 18:57 GÜNCELLEME 15.03.2023 18:57

Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Sivasspor maçı öncesi karşılaşmanın oynanacağı Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Italiano, “Benim kariyerim için önemli bir maç. Çok önemli maçlardan biri olacak. Gördüğüm saha zemini çok iyi değil ama her duruma ve her şarta göre iyi bir sonuç almak için buraya geldik. Turu geçmek ve ileri gitmek istiyoruz. Şu anda 1 gol avantajımız var, elimizden geleni yapıp bir sonraki tura geçmek istiyoruz. Çok konsantreyiz. Herkes motive olmuş durumda. Saha önemli bir faktör ama biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlk maçta çok fırsat bulduk. Buradaki ikinci maçta da aynı fırsatları oluşturup avantajlı duruma geçmek istiyoruz” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.