Başakşehir'e Estonyalı, Sivasspor'a Arnavut hakem

Medipol Başakşehir ve Sivaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçını yönetecek hakemler açıklandı.

Başakşehir'e Estonyalı, Sivasspor'a Arnavut hakem
Başakşehir'e Estonyalı, Sivasspor'a Arnavut hakem
GİRİŞ 07.03.2023 13:37 GÜNCELLEME 07.03.2023 13:37

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Başakşehir, 9 Mart Perşembe günü Ghelamco Arena'da TSİ 23.00’te Belçika temsilcisi Gent ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu müsabakayı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek. Tohver’in yardımcılıklarını Silver Koiv ve Sten Klaasen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Joonas Jaanovits olacak.

Müsabakada VAR koltuğunda Alman hakem Sascha Stegemann, AVAR’da da Mike Pickel oturacak.

Enea Jorgji

Fiorentina - Sivasspor maçını Enea Jorgji yönetecek

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sivasspor, 9 Mart Perşembe günü İtalya temsilcisi Fiorentina ile karşılaşacak. Artemio Franchi Stadyumu'nda TSİ 23.00'te başlayacak mücadelede Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan Enea Jorgji düdük çalacak. Jorgji’nin yardımcılıklarını Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Juxhin Xhaja olacak. Maçta VAR koltuğunda Luis Godinho, AVAR'da da Helder Malheiro oturacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.