Emre Belözoğlu: Kolay bir kura olmadı bizim için

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Konferans Ligi son 16 turunda eşleştikleri Gent hakkında, "İyi bir takımla eşleştiğimizi düşünüyorum. Kaliteli oyuncuları var. Kolay bir kura olmadı bizim için" yorumunda bulundu.

Emre Belözoğlu: Kolay bir kura olmadı bizim için
Emre Belözoğlu: Kolay bir kura olmadı bizim için
GİRİŞ 24.02.2023 19:41 GÜNCELLEME 24.02.2023 19:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde düzenlenen kura çekiminde Konferans Ligi son 16 eşleşmeleri belli oldu.

Kuraya seribaşı olarak katılan temsilcimiz Başakşehir'in rakibi ise play-off turunda Karabağ'yı eleyen Belçika ekibi Gent oldu.

Oluşan eşleşmenin ardından Başakşehir'in çalıştırıcısı Emre Belözoğlu, Gent eşleşmesiyle ilgili görüşlerini TRT SPOR'a aktardı.

"Zor bir kura çektik"

Emre Belözoğlu, rakip takımın iyi futbolculardan kurulu olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Avrupa kupalarında mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar. Bu grupta bizim beklediğimiz hemen her takım dişli takımdı. İyi bir takımla eşleştiğimizi düşünüyorum. Kaliteli oyuncuları var. Kolay bir kura olmadı bizim için. Ama biz hem lig hem kupa hem de Konferans Ligi'nde yolumuza devam etmek istiyoruz. Turu geçebilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Sözlerim kolay bir maç gibi algılansın istemem. Zor bir kura çektik."

"Artık takımlar oturdu, Bizim için kolay olmayacak"

"Aynı oyunu oynamak istiyoruz, aynı felsefeyi sahaya yansıtmak istiyoruz bütün kulvarlarda. Bizim adımıza işler iyi gidiyor bence. Önemli işler yapıyoruz. Daha iyi olabilirdi ama kolay değil. 30 küsur maç oynadık ligde, sezona ilk giren, en çok maç oynayan takımız. Ufak tefek dalgalanmalar oldu ama yine üstesinden gelmeyi başardık takım olarak. Belçika takımı çıktı, aşinayız dedim ama o sezon başıydı. Artık takımlar oturdu. Biz deprem felaketi nedeniyle uzaklaştık ama buna bir an önce dönmemiz gerekiyor. Bizim için kolay olmayacak. Ama ben iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Eleyebilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Hedefimiz sonuna kadar gitmek. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mustafa kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ülke futbolunun ve hocalarının klasik yorumları kuradan hangi takım çıkarsa çıksın yorumlar hiç değişmez
    Cevapla