Heiko Vogel: 'İmkansızı başardık'

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek son 16 turuna yükselen Basel'in Sportif Direktörü Heiko Vogel, "İmkansızı başardık" dedi.

Heiko Vogel: 'İmkansızı başardık'
Heiko Vogel: 'İmkansızı başardık'
GİRİŞ 24.02.2023 02:56 GÜNCELLEME 24.02.2023 02:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Basel Sportif Direktörü Heiko Vogel çok heyecanlı bir maç oynadıklarını belirterek, "Ben de bittim, takımımız da bitti. Gurur duydum takımımla. Takım, bütün bireyler maçtaki oyuncular ellerinden gelen her şeyi yaptı. İmkansızı başardık gibi oldu. Trabzonspor iyi oynayan takım, onlara karşı kazandık. Elimizdeki imkanlarla 2 gol attık." dedi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kendimizi avutalım hep bahane
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İmkansızı Hakem başardı eğer dünkü varla iptal edilen kararlar TS karşı olsaydı hiç biri iptal olmazdı
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzondaki maçta Maxi Gomez'in golü de dün akşam Denswill'in golü de ofsayt değil. Var ve hakem faciası. Bunlara rağmen TS elemeliydi.
    Cevapla
  • Boztepe 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Bos. Yapma. Dünyanin en iyisi. Imkansizi Abdullah hoca. Basardi malzeme cok ahci. Yok
    Cevapla