Emre Belözoğlu: En büyük hedefimiz lider olarak son 16'ya kalmak

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Maçı önemsiyoruz ve grup birincisi olarak son 16'ya kalmak en büyük hedefimiz, isteğimiz." dedi.

Emre Belözoğlu: En büyük hedefimiz lider olarak son 16'ya kalmak
Emre Belözoğlu: En büyük hedefimiz lider olarak son 16'ya kalmak
GİRİŞ 02.11.2022 18:10 GÜNCELLEME 02.11.2022 18:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin grup aşamasında yarın Hearts'le karşılaşacak Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

"Yarınki maçı çok önemsiyoruz"

Yarın oynanacak mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Emre Belözoğlu, "İyi oyunla kazanmak istiyoruz. Ülke puanına katkılarımız oldu, bunun devam etmesi bütün takımlarımız adına da gerekli. Maçı önemsiyoruz ve grup birincisi olarak son 16'ya kalmak en büyük hedefimiz, isteğimiz. Yarınki maçı çok önemsiyoruz. Son 16'ya kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Mevcut kadrodaki oyuncuların Dünya Kupası'na gitmesi iyi bir şey"

20 Kasım'da Katar'da başlayacak Dünya Kupası'nın takımları olumsuz etkileyeceğini söyleyen Emre Belözoğlu, "Mevcut kadrodaki oyuncuların Dünya Kupası'na gitmesi ve oyuncuların milli takım seviyesinde olması iyi bir şey. Oyuncular buradaki maçlar biter bitmez turnuvaya gidecek. Turnuva bitince de tekrar lig maçları başlayacak. Kolay bir süreç olacağını düşünmüyorum. Milli araya kim ne kadar önde girerse girsin bunu çok önemli bulmuyorum. Sezon ortasındaki Dünya Kupası'nın takımlara pozitif yansıyacağını düşünmüyorum. Kötü giden takımlara olumlu yansımaları olabilir ama iyi giden takımları olumsuz yönde etkileyecek." değerlendirmesinde bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • miforetor 1 yıl önce Şikayet Et
    Adi bakalım yassin salla göbeee
    Cevapla