Vicenzo Italiano: Geriden gelip iyi dönüş yaptık

Fiorentina Teknik Direktörü Vicenzo Italiano, "Ben de takımım da bu sonuçtan dolayı mutluyuz" dedi.

Vicenzo Italiano: Geriden gelip iyi dönüş yaptık
Vicenzo Italiano: Geriden gelip iyi dönüş yaptık
GİRİŞ 28.10.2022 00:42 GÜNCELLEME 28.10.2022 00:42

Fiorentina Teknik Direktörü Vicenzo Italiano, Medipol Başakşehir maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu beşinci hafta maçında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenen Fiorentina'da teknik direktör Italiano, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Italiano, takımının mücadele ettiği her alanda yeniden ayağa kalkmaya çalıştığını belirterek, "Evet benim için Serie A'daki kötü yenilgiden sonra bugün kazanmak önemliydi. İyi maçtı. Geriden gelip iyi dönüş yaptık. Bizi memnun eden bir akşam. Ben de takımım da bu sonuçtan dolayı mutluyuz." diye konuştu.

Gruba maç maç baktıklarını aktaran Italiano, "İlk amacımız gruptan çıkmaktı. Liderlik için son maça bakacağız. Son maçı da kazanmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Italiano, kendi ligleri Serie A'da sıralamadaki yerlerinin iyi olmadığını, orada da yeniden ayağa kalkmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.