Karlo Muhar: Buraya tur atlamaya geldik

CFR Cluj’un futbolcusu Karlo Muhar, “Bu maç bizim için çok önemli. Sivasspor için de önemli bir karşılaşma. Bu maçı yendiğimiz taktirde gruptan çıkma şansımız var. Buraya her şeyimizi vermeye ve tur atlamaya geldik” dedi.

Karlo Muhar: Buraya tur atlamaya geldik
Karlo Muhar: Buraya tur atlamaya geldik
GİRİŞ 26.10.2022 19:35 GÜNCELLEME 26.10.2022 19:35

Romanya temsilcisi CFR Cluj’da orta saha oyuncusu Karlo Muhar, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Sivasspor'la oynayacakları maç öncesi karşılaşmanın oynanacağı Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Muhar, “Bu maç bizim için çok önemli. Sivasspor için de önemli bir karşılaşma. Bu maçı yendiğimiz takdirde gruptan çıkma şansımız var. Buraya her şeyimizi vermeye ve tur atlamaya geldik. Bu maç çok yönlü bir maç olacak. Tur atlayıp Avrupa sahnesinde daha iyi işler yapma şansımız var. Bu maçı almaya geldik. İyi konsantre olmalıyız ki bu maçı kazanalım. Bu maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.