Emre Belözoğlu: Gruptan birinci çıkmak istiyoruz

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, gruptan birinci çıkmak istediklerini ve bunu da başaracak güçleri olduğunu söyledi.

Emre Belözoğlu: Gruptan birinci çıkmak istiyoruz
Emre Belözoğlu: Gruptan birinci çıkmak istiyoruz
GİRİŞ 12.10.2022 19:22 GÜNCELLEME 12.10.2022 19:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 4. haftasında Medipol Başakşehir yarın evinde Letonya ekibi Rigas FS ile karşı karşıya gelecek.

"Gruptaki yerimizi çok daha sağlam hale getirmek istiyoruz"

Mücadele öncesinde Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Avrupa’daki konumumuzu netleştirecek ve son 16’ya kalma adına çok önemli bir maç. Kazanmak istiyoruz. Kazanabilecek gücümüz de var. Kendi oyununu bağlı yönlerini biliyoruz. İlk maçtan da çıkaracağımız tecrübeler var. Yarın kazanıp, gruptaki yerimizi çok daha sağlam hale getirmek istiyoruz" diye konuştu.

"Gruptan birinci çıkmak isteyen bir ekibiz"

Genelde oyuna hükmeden bir yapıya sahip olduklarını söyleyen Belözoğlu, "Buna benzer çok maçlar da oynadık. Gol gelmeyince bu şekilde bu şekilde algılanabiliyor. Riga maçı dahil, 38. saniyede net karşı karşıya pozisyonumuz var. Puan kayıpları olacak, kaybedeceğimiz maçlar olacak. İnandığımız oyuna, bugüne kadar bu başarıya getiren oyun sarılmaya devam edeceğiz. İyi bir oyuncu grubu var. Kendi içimizde değerlendirmeler yaptığımızda, çok doğru yolda ilerleyen bir takımımız var. Yarın deplasmandaki maç benzeri olacak ama skor farklı olacak. Gruptan birinci çıkmak isteyen bir ekibiz. Bunu da başaracak gücümüz var" ifadelerini kullandı.

"Leo yarın 11’de başlamayacak"

Leo Duarte’nin son durumunun sorulması üzerine Emre Belözoğlu, "Leo’nun durumu, bir hafta önce antrenmanda bir ağrısı olmuştu. Bugün bizle antrenmana çıkacak. Durumunu değerlendireceğiz. 23 oyuncu yazabiliyoruz. Bu 23 oyuncu arasında sakatlık olduğunda mevkisel anlamda bazı sıkıntılar çıkabiliyor. Diğer takımlar bizden daha geniş kadro yazdılar. Çok değişen oyuncu profillerimiz oldu. Kim oynarsa oynasın oyunumuza sadık kalarak oynamaya devam edeceğiz. Leo yarın 11’de başlamayacak. Belki sonradan hamle olarak kullanabiliriz" diye cevap verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Seydi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sunu gsdan beri sevmem iticiydi halada oyle fenev yalakasi
    Cevapla
  • egemen 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeli babanın fenerbahçeli oğlu emre belözoğlu !!
    Cevapla
  • KaRTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılıktan cezası ve sabıkası bulunan, çirkeflikte ahlaksızlıkta üzerine adam olmayan, bir sporcuda olmaması gereken tüm vasıfları barındıran bir herif. Fenerede anca böylesi yaraşıyor demek
    Cevapla