Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'i tarih yazıyor!

Başakşehir, Avrupa'da bu sezon grup aşamasında kalesinde gol görmeyen 3 takımdan biri. Temsilcimiz ayrıca bu sezon tek bir yenilgi bile almadı.

Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'i tarih yazıyor!
Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'i tarih yazıyor!
GİRİŞ 08.10.2022 09:46 GÜNCELLEME 08.10.2022 09:48
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bu sezon ne ligde ne de Avrupa'da yenilgi yüzü gören Başakşehir, son olarak önceki gün Konferans Ligi'nde Riga ile golsüz berabere kaldı. Bu arada temsilcimiz, çok önemli bir istatistiğin de altına imza attı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde 96 takım mücadele ediyor. Söz konusu takımların arasında ise sadece 3 takım gol yemedi. Almanya Bundesliga devi Bayern Münih, Belçika ekiplerinden Club Brugge'un dışında temsilcimiz de kalesini gole kapatan bir diğer takım oldu. Ayrıca, grubunda 2 galibiyet ve bir beraberlik elde eden Turuncu-Lacivertliler, ülke puanına da bin puanlık ciddi bir katkı sağladı.

"Oyunumuza sadık kalacağız"

Öte yandan Riga maçında hasta olmasına rağmen aldığı serumlar ile birlikte takımını yalnız bırakmayan Emre Belözoğlu da her zaman oyun planlarına sadık kalmaları gerektiğinin altını çizdi. Belözoğlu, "Çok kötü bir zemin vardı. Rakip takımın istediği bir şeydi bu. Onlar için en uygun saha buydu. Zemin ne olursa olsun oyunumuza sadık kalacağız. 3 gündür hastayım, takımımla beraber olamadım. Bizim oyunumuzu bozup geçiş oyunlarıyla atak yapmaya çalışan bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Merkezde dağınık bir görüntü sergiledik" dedi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • oktay y 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamdan tek.dir.olmaz devlet sayesinde bir yere geliyor ilerde goreceksiniz
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bi yorum
    Cevapla
  • Abc 1 yıl önce Şikayet Et
    Zeki Mureni mi göreceğiz
    Cevapla
  • Süleyman Coşkun 1 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan çok iyi anlıyorsunuz maşallah
    Cevapla
  • ÖNEMLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç takip etsin ertesi sezon emreyi almak için jesusa verdiğinin iki katını vermek zorunda kalacak
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarın öbür gün bu haber sonrası Emre'nin de takımının da başına bizans oyunları oynamaya başlarlar. uefa zaten fırsat kolluyor içeride ki taşeronleri de emir bekliyor.
    Cevapla
  • Kırıkkaleli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir maşaallah diyelim Adamlar yenince iyi bir maç kaybettiler mi göm
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler ama bu son rakip çok zayıftı , galip gelmesi gerekirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle