Vincenzo Italiano: Ruhsuz takımlar kazanmayı istemezler

Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Başakşehir karşısında aldıkları 3-0’lık mağlubiyet sonrasında böyle devam etmeleri durumunda gruptan çıkamayacaklarını ifade etti.

Vincenzo Italiano: Ruhsuz takımlar kazanmayı istemezler
Vincenzo Italiano: Ruhsuz takımlar kazanmayı istemezler
GİRİŞ 16.09.2022 00:48 GÜNCELLEME 16.09.2022 00:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi A Grubu ikinci maçında Fiorentina, deplasmanda Başakşehir’e 3-0 mağlup oldu.

Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, ilk yarıda gerçekten çok güçlü bir Başakşehir’e karşı oynadıklarını ifade ederek, “Top genelde bizdeydi. Ödül olarak ilk golü verdik, ikincisi kaleci hatası. Böyle giderse gruptan çıkamayacağız. Bu durumdan nasıl çıkacağımızı bilmiyorum. Bizim problemimiz kafada bitiyor. Takımda istek ve ruh eksik. Yediğimiz gollerin analizini yaparsak bu işin içinden çıkamıyoruz. Başakşehir baskıda iyiydi. Topla oynamayı daha iyi öğrenmemiz lazım sonuç alabilmek için. Ruhsuz takımlar kazanmayı istemezler. Ruh hala oturmadı. Bu maçı 3-0 kaybetmeyebilirdik, zorlayabilirdik. Sahada gereksiz hatalar yapmayı bırakmalıyız” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın bizim milli takım gibi
    Cevapla
  • AHMET 1 yıl önce Şikayet Et
    Kovun beni diyor.
    Cevapla
  • Geç 1 yıl önce Şikayet Et
    Fiorentina Bitmiş
    Cevapla