Emre Belözoğlu'ndan galibiyet yorumu!

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Bütün arkadaşlarımızın isteği ve arzusu, gösterdiği disiplin. Bizim için her şey çok iyi gidiyor." dedi.

GİRİŞ 16.09.2022 00:46 GÜNCELLEME 16.09.2022 10:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 3-0 kazandıkları Fiorentina maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Bizim için her şey çok iyi gidiyor"

"Benim teknik direktörlük anlayışım, karşındaki oyuncuya kendini iyi ifade etmek. Ne istediğimizi ekibimle birlikte oyuncularıma iyi anlattığımızı düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımızın isteği ve arzusu, gösterdiği disiplin... Bizim için her şey çok iyi gidiyor."

"Serdar Gürler de benim gibi başak burcu"

"Serdar Gürler, elinden gelen her şeyi çok iyi yapan bir oyuncu. O da benim gibi başak burcu, duygusal. Dün doğum günüydü."

“Çok şükür her şey çok iyi gidiyor”

“24 tane birbirine eş değer oyuncumuz var. Baktığınızda sezona çok iyi başladık. Sezon başı kampımız vardı. Geçen sene takıma dahil olduğumuzda kısa sürede iyi işler yaptık. Ben bütün oyuncularımızın geliştiğini görüyorum. Oyuna sadık bir şekilde davrandıklarını görüyorum. Genç bir teknik adam olmama rağmen karşıya kendi oyunumu aktarabiliyorum. Bence biz bunu başardık. Elimizdeki oyuncular çok iyi reaksiyon gösterdi. Elimdeki malzemenin gücünün farkındayım. Oyuncularım o pozisyonun görevinin farkına varmış durumda. Bütün arkadaşlarımın isteği arzusu, oynamayanın dışarıda vermiş, oynayanın içeride vermiş olduğu enerji var. Çok şükür her şey çok iyi gidiyor”

“Oyuna başlangıcımız bana bu maçı kazanacağımızı hissettirdi”

“Onlar da bize göre ön alan baskısını çok daha doğru yaptılar. Biz, biraz daha geç hareket ettik ve ciddi organizasyon olan bir takım vardı karşımızda. Saha içerisinde bir anda 7-8 opsiyona geçtiler. Ne zaman üçüncü bölgeyi daha sert savunarak, ikinci bölgeyi rakibe taşımadığımızda farkımızı ortaya koyduk. İlk yarıda da planı anlatmaya çalıştım. İki günde bir maç oynuyoruz ve sadece tek antrenmanla anlatmaya çalışıyoruz. Daha çok teoride çalışıyoruz. İkinci yarıdaki değişiklikler, oyuna başlangıcımız bana bu maçı kazanacağımızı hissettirdi. Serdar Gürler çok iyi niyetli bir oyuncu. O da başak burcu benim gibi duygusal. Çok sağlıklı başarılı uzun bir ömür diliyorum. Bizle beraber olmasından dolayı mutluyuz”

“Biz yine aynı disiplin ve cesaretle çıkacağız”

“Bazen ne yazık ki iş skorla bağdaştırdığında kolay gözükmüyor. Hearts maçının 1-0’dan sonra 4-0’a ulaşması 65’ten sonra oldu. Bu seviyede oynanan her rakip önemli. Riga takımı yenilmedi. Bizi zorlu maçlar bekliyor. Bizim için başlangıç çok iyi oldu. Fiorentina çok iyi bir takım. Diğer rakiplerimiz de dikkat edilmesi gereken takımlar. Biz yine aynı disiplin ve cesaretle çıkacağız. Gruptaki birincilik hedefimizi devam ettirmek istiyoruz ve daha 4 tane maçımız var. Hiçbir maçı küçümsememeliyiz"

“Oyunumuzu her daim geliştirecek zamanımız olduğunu düşünüyorum”

“Her maçı kazanabilecek formasyonu arkadaşlara öğretmeye çalıştık hep beraber. Bu sürecin kazanarak devam edilmesi, gol yemeden devam edilmesi ön görülen durumlar değildi. Çok iyi oynarken kaybetmekte var. Gol de yiyeceğiz. Bunlar hayatın gerçekleri. Ben her maçı kazanmak için oynamaya, arkadaşları çakıştırmaya gayret ediyorum ve onlar da inanıyor. Yenilmesi kolay bir takım değiliz. Ama bu demek değil ki yenilmeyeceğiz. Oyunu her daim geliştirebilecek zamanımız olduğunu düşünüyorum. Çok iyi seviyede olduğumuzu düşünmüyorum. Kendisini en güçlü hissettiğiniz zamanlar aslında en güçsüz zamanınızdır. Futbol çok ciddi bir oyundur. Arkadaşlar gerçekten mükemmel bir iş çıkartıyorlar”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • 542654 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Emre' yi Futbolculuğu dönemindeki agresif tavırları sebebiyle çok itici bulur ve çok kızardım ama Teknik Direktörlük konusunda taraflı tarafsız herkesin şapka çıkarması gerekir diye düşünüyorum. Türk Futbolunun geleceğinin Teknik Direktörlerinden biri daha ön plana çıkmaya başladı. Hayırlı olur inşaAllah. Bu arada Ali Koç beyefendi de muhtemelen Emre ile devam etmediğine çok pişmandır sanırım.
    Cevapla
  • Sinan çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir imizi canı gönülden kutluyorum Emre hocamıza başarılar diliyorum
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Disiplin Disiplin Arkasından Başarı Gelir Teprikler Size
    Cevapla
  • Süleyman BENLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Başakşehir..
    Cevapla
  • B.Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler başakşehir gayet iyi gidiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle