Dia Saba: Amacımız gruplardan çıkmak

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Romanya ekibi CFR Cluj ile karşılaşacak olan DG Sivasspor’da başarılı sporcu Dia Saba, "Öncelikle amacımız tur atlamak. Bunu aramızda da sürekli konuşuyoruz." dedi.

Dia Saba: Amacımız gruplardan çıkmak
Dia Saba: Amacımız gruplardan çıkmak
GİRİŞ 14.09.2022 18:19 GÜNCELLEME 14.09.2022 18:19

Sivasspor’un İsrailli oyuncusu Dia Saba, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ikinci müsabakasında yarın oynayacakları CFR Cluj maçı öncesi Dr. Constantin Radulesco Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Saba, "İçinde bulunduğumuz durum tabii ki normal değil. Maçları kazanamıyoruz, doğru. Ben bunu şuna bağlıyorum; ben de dahil olmak üzere çok yeni oyuncumuz var. Hepimiz adaptasyon sürecindeyiz. Maçlara her zaman iyi sonuçlar almak ve kazanmak için çıkıyoruz. Yarınki maç da çok zor olacak, bunun bilincindeyiz. Öncelikle amacımız tur atlamak. Bunu aramızda da sürekli konuşuyoruz. Ama şu anki durumda maç maç bakmak daha önemli. Şu anda önümüzde bu maç var ve bu maça odaklanmak üzere bir sistem kuruyoruz. Bu maçtan sonra da önümüzdeki maçları kazanmak için odaklanacağız” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.