Jindrich Trpisovsky’den Beşiktaş itirafı! "İletişime geçtiler..."

Slavia Prag Teknik Direktörü Jindrich Trpisovsky, basın toplantısında Beşiktaş ile ilgili bir soruya, “Evet Beşiktaş benim menajerlerimle iletişime geçmişti ama görüşmemiz olumlu sonuçlanmadı” dedi.

Jindrich Trpisovsky’den Beşiktaş itirafı! "İletişime geçtiler..."
Jindrich Trpisovsky’den Beşiktaş itirafı! "İletişime geçtiler..."
GİRİŞ 07.09.2022 19:34 GÜNCELLEME 07.09.2022 19:45

Slavia Prag Teknik Direktörü Jindrich Trpisovsky, maçın oynanacağı Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trpisovsky, “Sivasspor'un atak olarak çok yüksek performanslı bir takım olduğunu da biliyoruz. Zorlu bir maç olacak ve Sivasspor taraftarının da maça etki sağlayacağını düşünüyoruz. Yarınki maçla ilgili en çok kendi performansımıza ve oyunumuza odaklanıp, ona göre bir oyun ortaya koyacağız. Sivasspor'un çok iyi bir rakip olduğunu biliyoruz. Bizim öncelikli amacımız kim olursa olsun galibiyete elde etmek. Rakibimizin güçlü bir rakip olduğunu görüyoruz ve yarınki maçta da bunu göreceğiz” dedi.

“Beşiktaş menajerimle iletişime geçmişti”

Bir gazetecinin, “Adınız bir dönem Beşiktaş ile anıldı. Neden anlaşamadınız?” şeklindeki sorusuna Jindrich, “Evet Beşiktaş benim menajerlerimle iletişime geçmişti. Kendilerine bana bu fırsatı sundukları için minnettarım ancak ben duygusal olarak bağlılığım olan bir yerdeyim. O yüzden Beşiktaş ile olan görüşmemiz olumlu sonuçlanmadı” yanıtını verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.