Mesut Özil Antwerp maçında oynayacak mı? Erdinç Sözer açıkladı

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, "Mesut’u listeye aldık. 4-5 haftadır iyi çalışıyor, çok istekli. İdmanı bekleyip, yarın durumuna bakacağız" dedi.

Mesut Özil Antwerp maçında oynayacak mı? Erdinç Sözer açıkladı
Mesut Özil Antwerp maçında oynayacak mı? Erdinç Sözer açıkladı
GİRİŞ 17.08.2022 18:57 GÜNCELLEME 17.08.2022 19:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Medipol Başakşehir yarın saat 20.45’te evinde Belçika ekibi Royal Antwerp ile mücadele edecek.

Maçın öncesinde statta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, "Yarın önümüzde çok önemli bir maçımız var. Antwerp çok kaliteli bir takım. Bizim gibi pas oyunu tercih ediyorlar. Organize bir takım. Mark van Bommel Wolfsburg’ta hocalık yapmıştı. Oyun sistemini az çok biliyorum. Kuvvetli bir takıma karşı oynayacağız. Biz de kuvvetli bir takımız. Kuvvetli bir pas oyunumuz var. Organize bir takımız. Her konuda takımı hazırlayıp, yarın güzel bir netice ile deplasmana gitmek istiyoruz. Hedefimiz yarın maçı kazanmak ve tur atlamak. Takımız çok istekli ve motive. Hedefimiz gruplara kalmak" diye konuştu.

Yıldız futbolcu Mesut Özil’in UEFA listesine eklenmesinin hatırlatılması üzerine Sözer, "Mesut’u listeye aldık. 4-5 haftadır iyi çalışıyor, çok istekli. İdmanı bekleyip, yarın durumuna bakacağız" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Mesut'um
    Cevapla
  • Bnas29 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesutu Emrenin başına FB sardı, başkada. Kimse istemezdi yetwrki FB ondan kurtulsun transfer acıgını kapatsın. Gerisini varsın Emre düşünsün bizene, ister oymar ister oynamaz, Mesut gönlü bilir çatır çatır parasını alır.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesun kardeşim senin için dua ediyorum. İnşallah bundan sonrakafanda futboldan başka birşey olmaz Mesut un kim olduğunu herkes görür.
    Cevapla
  • Bayrampaşalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdinç sözeri yakından takip ediyorum çok kaliteli ve şu anda Avrupa’da zirvede oynanan futbolu ve taktiği bilen bir hoca bence milli takıma alınması çok isabetli olur ve unutmadan şunuda yazayım Emre Belezoğlunuda tebrik ediyorum ikiside beraber çok iyi çalışıyorlar.
    Cevapla