İlhan Palut: Farklı bir skor olabilirdi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Vaduz karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

İlhan Palut: Farklı bir skor olabilirdi
İlhan Palut: Farklı bir skor olabilirdi
GİRİŞ 05.08.2022 00:49 GÜNCELLEME 05.08.2022 00:49

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Vaduz ile 1-1 berabere kalan Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, karşılaşmayı değerlendirdi.

Genç teknik adam, "Buradan kendimiz için ikinci maça avantaj taşımak istiyorduk. Maç 1-1 bitti ama genel oyun hakimiyeti, denemeler anlamında, girilen pozisyonlar anlamında, rakibe verilmeyen pozisyonlar anlamında daha iyiydik. Bir anlık bir konsantrasyon kaybından bir gol yedik. Ama tekrar toparlanıp, gol arayıp, beraberliği bulduk. Kazanmak istiyorduk, sahaya bakınca da kazanmamız gereken bir maçtı. Ama futbol her sonuca açık. Rakip organizasyon anlamında olmasa da, fizik ve ritim olarak bize karşılık verdi. Hazır bir takım gördüm sahada onlar adına. Konya'da bu oyunu tekrarlamamız gerekiyor. 3. bölgede daha dikkatli olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Vaduz'un ön alanda presini bekliyorduk" diyen genç teknik adam, "Ama çokça kere bunu çözebildik. Ama presi geçtikten sonra çok erken top kayıpları yaptık. Biraz daha topu çevirebilirdik. Burada biraz bizim aceleciliğimiz oldu. Defansif olarak sıkıntı yaşamadık ama ofansif anlamda bu maçı tekrar izleyip analizini yapmam gerekiyor. Buradaki eksiklerimizi tamamlayıp, bunu skora çevirmeye çalışacağız." diye konuştu.

İlhan Palut, son olarak, "Farklı bir skor olabilirdi. Biz skor avantajını alabilseydik, rakibimiz mağlup olmama adına risk alabilirdi. Ama bir tülü golü atamadık, üstüne rakip golü atınca mücadele isteği içerisine girdiler. Ama kötü bir sonuç sayılmaz. Ben bunu telafi edebileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.