Bilal Bayazit: Zor bir maç olacak

Kayserisporlu Bilal Bayazit, "Zor bir maç olacak ancak hazır olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Bilal Bayazit: Zor bir maç olacak
Bilal Bayazit: Zor bir maç olacak
GİRİŞ 04.08.2022 20:51 GÜNCELLEME 04.08.2022 21:43

Yukatel Kayserispor'un genç file bekçisi Bilal Bayazit, ligin ilk haftasındaki Beşiktaş maçından umutlu olduklarını ve 3 puanla Kayseri'ye döneceklerine inandıklarını söyledi.

Bayazit, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, verimli bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

Ligin ilk maçında güçlü bir ekiple karşılaşacaklarını vurgulayan Bayazit, "Zor bir maç olacak ancak hazır olduğumuzu düşünüyorum. İyi çalıştık. İnşallah 3 puanla geri döneriz, umutluyuz. Cenk Gönen'le abi kardeş gibiyiz. İkimizin de hazır olmamız gerekiyor. Hocamız kime şans verirse, o elinden gelenin en iyisini yapacak. Burada önemli olan Kayserispor'un başarısı. Bunun içinde çok çalışıyoruz." dedi.

Oyuncu Onur Bulut ise 6 haftalık hazırlık döneminde yeni teknik direktör Çağdaş Atan'ın sistemini çalıştıklarını belirtti.

Hazırlık maçlarında bu sistemi denediklerini vurgulayan Bulut, "İnşallah yeni sistemi Beşiktaş maçında sahaya yansıtabiliriz. İlk haftadan gücümüzü ortaya koyacağız. Sistemden dolayı benim de oyunum biraz değişti ama elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu sene 38 numaralı forma ile şehrimizi temsil edeceğim. Bunun için de mutluyum." diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.