İlhan Palut: " İyi bir oyun sergiledik"

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, BATE Borisov karşısındaki avantajlarını pekiştirdiklerini belirterek, “Güzel 2 maç oldu. Bugün de taraftarımızın önünde yine dönem dönem iyi bir oyun sergiledik“ dedi.

İlhan Palut: " İyi bir oyun sergiledik"
İlhan Palut: " İyi bir oyun sergiledik"
GİRİŞ 29.07.2022 00:40 GÜNCELLEME 29.07.2022 00:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Belarus ekibi BATE Borisov’u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk maçta haklı sayıda bir avantajı olduklarını hatırlatarak sözlerine başlayan İlhan Plaut, “Ama bunun bizde herhangi bir rehavete, tempo düşümüne, ciddiyetten uzaklaşmaya yol açmaması gerektiğini konuştuk. Çünkü yeni bir maç. Yine sahaya iyi bir sonuç almak için çıktık. Yine hem hücumda doğru işler yapmak, hem de defansta 1 gol yememe alışkanlığını kazanma adına sahada yer aldık. Maçın başlangıç düdüğüyle beraber de oyuncularımda bu ciddiyeti gördüm. Gerçekten tempolu başladılar. İstekli başladılar. Çok fazla hücum girişiminde bulunduk. Çok fazla pozisyon bulduk. İlk yarı 2 gol attık. Zaten avantajlı olduğumuz bir durumu iyice hep bu şekilde pekiştirmiş olduk. İlk yarının sonuyla beraber hafif rotasyonlu bir başlangıçtan değişiklikler de bu rotasyonu daha da genişleten bir duruma ulaştık. 2. yarı da kontrollü bir oyundu. 11'e 11 iken pozisyonlarımız devam etti. Fakat 10 kişi kaldıktan sonra biraz daha kontrollü oyunla maçı bir şekilde gol yemeden bitirdik. Güzel 2 maç oldu. Bugün de taraftarımızın önünde yine dönem dönem iyi bir oyun sergiledik. Onlara da destekleri için teşekkür ediyorum. Vaduz rakibimiz oldu. Hayırlısı olsun. Artık yarın itibariyle onların analizine başlayacağız. Mental ve fiziksel olarak da bu maçın hazırlıklarına başlamış olacağız” açıklamasında bulundu.

“Kırmızı kart bir anda her şeyi değiştirebiliyor”

Her iki 2 maçtaki negatif yönlerinin sarı kartlar olduğunu kaydeden Palut, “Daha dikkatli olmamız lazımdı. Rakibin 5 gole ihtiyacı olduğu bir ortamda çok daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Maalesef bunlar bizim eksi yönlerimiz oldu. Bunlardan ders alıp daha dikkatli olacağız. Bir kırmızı kart bir anda her şeyi değiştirebiliyor” diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Konya rakibi kevgire cevirdi helal olsun patir kutur oynadi rakip acınacak haldeydi gs avrupadan puan toplamaktan brli bukulfu birazda siz toplayin
    Cevapla
  • bordo bereli 61 1 yıl önce Şikayet Et
    süpersiniz hocam. bazılarına ders olsun. helal olsun.
    Cevapla
  • B.Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler İlhan Hoca bu yıl da güzel bir Konyaspor izleyeceğiz İnşallah avrupa kupalarında da grupların ilerisinde noktalara ulaşırsınız İnşallah. Yolunuz açık olsun.
    Cevapla
  • Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla tebrik ederim Beşiktaş taraftarı olarak Konyaspor u kutluyorum İnşallah Hakettigi yere gelir
    Cevapla
  • Konyasporlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağolun sizin de yolunuz açık olsun.
    Cevapla
  • TR vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençlere şans verdi Avrupa maçında tebrik ederim cesareti ve başarısından dolayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle